Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Administratief Medewerker

Start People Tiel

Standplaats
Geldermalsen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0061560

In de nachturen rijden onze chauffeurs in het land om auto/truckdealers te bevoorraden met de door hun bestelde onderdelen. Aan deze bevoorrading zit een administratief proces en een organisatie gekoppeld om er mede voor te zorgen dat alle onderdelen op tijd en op de juiste plek worden bezorgd. Dat is waar jij in beeld komt.

Hoe ziet je werkdag eruit als Administratief Medewerker (avonddienst)?
Als je dagcollega’s van de automotive hun werkdag bijna afsluiten, begint jouw werkdag. Je leest databestanden in en je zet zendingen om in ons systeem. Je maakt de laad- en bestellijsten voor de nachtchauffeurs gereed. Je zorgt ervoor dat aantallen kloppen en oneffenheden compleet gemaakt worden zodat er juist geladen kan worden en alles op orde is voor de facturatie. Tijdens je dienst houd je in de gaten of alle automotive trailers die onderweg zijn richting Geldermalsen volgens planning lopen. Zijn er vertragingen dan zet jij de nodige acties uit richting de loods, chauffeurs of klanten.
Heeft een chauffeur zich afgemeld? Dat is vervelend maar jij bent creatief en zorgt ervoor dat er een oplossing komt zodat de goederen wel diezelfde nacht nog de deur uitgaan.
Voordat de nachtchauffeurs starten, zorg jij ervoor dat alle middelen voor hen op orde zijn. De papieren met instructies liggen gereed. De scanners zijn goed ingericht en werken, de sleutelkoffers zijn compleet en bevatten actuele informatie.

Je werkt 40 uur per week met vaste werkdagen van maandag t/m vrijdag en in vaste werktijden in de avonduren (16.00u - 00.30u). In het weekend ben je vrij!

Je bent handig in Excel en draait je hand niet om voor de nodige rapportages. Ook herken jij jezelf in de volgene punten:

  • Je beschikt over een MBO-4 opleiding richting transport en logistiek;
  • Je krijgt energie van onverwachte situaties; snel schakelen en naar oplossingen zoeken, brengen jou uitdaging in het werk;
  • Je comuniceert makkelijk met zowel eigen chaffeurs, als klanten;
  • Je woont in de buurt van Geldermalsen en beschikt over een eigen vervoermiddel.

Het transportbedrijf waar jij voor komt te werken bestaat al meer dan 100 jaar. Zij zitten al die tijd al gevestigd in Geldermalsen. Inmiddels is de vierde generatie aan het roer, je kan wel zeggen dat dit dus een echt familiebedrijf is. Sinds 2021 mag het bedrijf zichzelf Hofleverancier noemen. Zij zijn zich voortdurend aan het ontwikkelen op meerdere gebieden.

Wanneer je als Administratief Medewerker (avonddienst) aan de slag gaat krijg je…

  • stabiliteit door vaste uren per week en onze intentie voor een langdurige samenwerking met als doel een vast contract;
  • een marktconform salaris (€2.200 - €2.600) conform cao beroepsgoederenvervoer wat altijd maandelijks netjes op tijd wordt uitbetaald;
    een zelfstandige en uitdagende functie voor 32 tot 40 uur in de week. Wanneer je goed functioneert maak je kans op een vast dienstverband!;
  • de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.