Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Administratief medewerker declaraties PZP parttime

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
2180005399

Elke dag zet jij jezelf samen met je collega’s met veel enthousiasme in voor de klant. Je hebt een divers pakket aan werkzaamheden. Telefonisch contact met onze verzekerden heb je dagelijks. Dat kan gaan om het adviseren over de PolitieZorgPolis, maar ook krijg je vragen over vergoedingen, procedures en premiebetaling. Je begeleidt de verzekerden naar de beste zorg. Daarnaast beoordeel en verwerk je inkomende nota’s en handel je e-mail af.
In deze functie kun je de meest uiteenlopende reacties verwachten. Het is daarom van belang dat je in staat bent snel te schakelen.

Voor de afdeling PolitieZorgPolis (PZP), locatie Tilburg, zijn we voor het team Declaraties op zoek naar een collega met uitstekende mondelingen en schriftelijke vaardigheden. Je toont inzet, je bent flexibel en je signaleert mogelijke verbeteringen in processen. Je krijgt energie van samenwerken en je geeft het team energie door jouw enthousiasme en een positieve instelling. Voor jou is geen uitdaging te groot.

De PolitieZorgPolis is de grootste collectiviteit van Nederland. Dagelijks staan de medewerkers van de Unit PZP klaar voor ruim 150.000 verzekerden. Weet jij de klant te verrassen met net die éxtra service en wil jij de dienstverlening en jezelf verder ontwikkelen dan is dit dé baan voor jou! Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom jij ons helpen bij de realisatie van een klanttevredenheidscore van tenminste een 8,5?

Kortom, de ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

  • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
  • Teamplayer met proactieve en ondernemende houding;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een afgerond MBO 4 diploma;

De wereld van de zorgverzekeraars is een dynamische wereld. Het is een terrein dat altijd in beweging is. Onder meer dankzij verzekeraars als CZ. We vinden het belangrijk continu op zoek te gaan naar mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening. Onze doelstelling is de zorg voor onze bijna drie en een half miljoen verzekerden op een nog hoger peil te brengen. Daarom hebben we mensen nodig met een vergelijkbare ambitie. Iedere klant mag rekenen op persoonlijk advies en daarom staat klanttevredenheid zo hoog in het vaandel bij CZ. Klanten geven de service dan ook een 8+ en dit wil CZ graag zo houden.
1977 is het jaar dat Start People is ontstaan. Vanuit het hart, want het ging in die tijd om één ding… mensen aan het werk helpen. Een baan, omdat werk belangrijk is voor iedereen. Deze warme gedachte over de waarde van werk houden wij bij Start People springlevend. Elke dag, ook vandaag… in 2019.

Partime baan 25-34 uur
Bruto uurloon van €13.43
Een tegemoetkoming in de reiskosten met de auto, OV wordt volledig vergoed
Een werkplek in hartje Tilburg
Trainingen in GoodHabitz