4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Administratief medewerker overheid - Provincie Noord-Holland

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Haarlem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
6498004659

Ben je goed in plannen en organiseren en op zoek naar een ondersteunende functie? Ben jij zowel administratief als communicatief sterk onderlegd? Vind je het leuk om parttime en per direct bij de Provincie Noord-Holland, dus voor de overheid, te werken? Dan zoeken wij jou!

Deze functie als allround ondersteuner binnen de Provincie Noord-Holland is uitgezet door de afdeling Concernzaken waarbij je collega's van diverse programma's zult ondersteunen.

Het werk vindt plaats in Haarlem op het Houtplein. in het centrum. Per openbaar vervoer is dit goed te bereiken vanuit Schiphol of Amsterdam.

Hieronder is een opsomming van de taken weergegeven:

 • Ondersteunen van afdeling CIO-Office en drie programma’s bij diverse organisatorische zaken (agenda-afspraken maken /zaaltjes regelen etc.)
 • Administratieve afhandeling van inkoopprocedures (systemen: SAP en Verseon)
 • Opstellen agenda’s van verschillende overleggen
 • Verslaglegging diverse overleggen en/of bijhouden actielijsten
 • Beantwoorden van allerlei vragen die leven binnen de CIO office over de organisatie, werkwijzen en processen
 • Bijhouden intranetpagina’s CIO Office, verzorgen van andere communicatie-activiteiten
 • Administratieve ondersteuning bij besluitvormingstrajecten
 • Introductie van nieuwe collega’s
 • Voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling en aantal programma’s

 • Je beschikt over een afgeronde vmbo / mbo opleiding;
 • Je kunt goed plannen en organiseren en hebt ervaring in agendabeheer;
 • Je bent klantgericht met uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden om te overleggen met collega's of informatie te verwerken;
 • Je kunt goed met collega's in teamverband kunnen werken;
 • Organiserend vermogen met een hands-on instelling, pragmatisch en denken in oplossingen;
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar, het liefst verdeeld over 4 of 5 dagen.

De provincie Noord-Holland bestuurt de gelijknamige provincie, een provincie met ruim 2,8 miljoen inwoners verdeeld over 47 gemeenten.
Deze vacature is bij de Provincie Noord Holland, bij de afdeling Concernzaken. Concernzaken adviseert en ondersteunt de directies Beleid en B&U om hun doelen te realiseren. Bijvoorbeeld op het gebied van financiën, personeelszaken, juridische zaken en communicatie.
Deze directie gaat ook over subsidieverstrekking.

Dit betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, echter bestaat de mogelijkheid dat dit uitloopt naar een dienstverband voor langere tijd.

De dagen en uren zijn in overleg, flexibel te verdelen als parttime functie voor 20 uur, het liefst verspreid over zoveel mogelijk dagen per week.

Het salaris ligt tussen de € 1900,- en € 2600,- o.b.v. 36 uur per week en de inschaling van het salaris vindt plaats naar ervaring en opleiding.

Ben je enthousiast? Regeer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton!