Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief medewerker parkeerbeleid

Start People Deventer XL

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0058216

Voor de gemeente Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker voor het parkeerbeleid. Het parkeersysteem bij de Gemeente Apeldoorn is sinds dit jaar vernieuwd en gedigitaliseerd. In deze functie houd je je bezig met het optimaliseren van het systeem in verbinding met het parkeerbeleid van de Gemeente Apeldoorn. Het optimaliseren vraagt veel menselijke interventie en handelen om de zaken juist te stroomlijnen. Je hebt veel contact met klanten maar ook met de backoffice, de afdeling beleid en met functioneel beheer.

Wij zoeken een zelfstandige, efficiënte en klantgerichte topper die de Gemeente Apeldoorn kan assisteren bij het optimaliseren van het parkeersysteem.

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt affiniteit en bent vaardigheid met digitale systemen;
  • Je bent analytisch sterk en besluitvaardig;
  • Je behoudt het overzicht en hebt een probleemoplossend vermogen;
  • Je bent sociaal en klantgericht.

Werken voor Apeldoorn betekent werken voor een open en ambitieuze organisatie. Met 165.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. Met zo’n 1.350 collega’s dragen we bij aan de strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als gezinsstad, duurzaam en ondernemend Apeldoorn en een toeristisch toplandschap.

Een tijdelijk dienstverband per direct tot eind van het jaar 2021 mogelijk met mogelijk uitzicht tot verlening. Fulltime 36 uur per week. Salarisschaal 6 CAO voor Gemeenten - minimaal € 1934 maximaal €2904 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling van salaris vindt plaats op basis van kennis en ervaring.