Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief medewerker parttime

Start People Ede

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0026409

In deze uitdagende baan voor 32 -40 uur (in overleg) kom je werken in een enthousiast team waar jij als administratief medewerker de service-coördinator ondersteunt. De service coördinator is verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en opvolgen van correctieve onderhoudswerkzaamheden die volgen uit een aantal grote onderhoudscontracten. De administratieve werkzaamheden bestaan onder meer uit het aannemen van de aanvragen, administratief verwerken van de aanvragen en zorgen dat de juiste onder aannemer gecontacteerd wordt. De administratieve processen zullen gaandeweg steeds meer worden geautomatiseerd waardoor je steeds meer bezig bent met klantverwachting- en tevredenheid.

In het kort:

  • Bewaken van de uit te voeren servicewerkzaamheden door de subcontractors.
  • Aannemen en verwerken van alle storingen in het ERP-pakket.
  • Contact onderhouden met technische specialisten, leveranciers en onderaannemers.

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en je hebt aantoonbare ervaring met administratieve verwerkingen in een ERP-systeem.
Jij bent analytisch, planmatig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben je stressbestendig en bedenk je oplossingen voor problemen.
Jij bent een teamplayer, hebt een proactieve houding en jouw enthousiasme voor het vak breng je graag over op je collega's.

De organisatie is gevestigd in Utrecht aan de kant van Maarssen. het betreft een compacte, wendbare, kundige en snelgroeiende organisatie.

Het salaris bedraagt ongeveer € 2600,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het aantal uur voor de functie is in overleg te bepalen. De voorkeur gaat uit naar minimaal 32 uur per week, waarbij vrijdag een verplichte werkdag is (niet bespreekbaar). De eerste periode werk je via Start People.
Bij goed functioneren kom je in dienst bij de opdrachtgever. De functie betreft in eerste in stantie een tijdelijk dienstverband maar met uitzicht op een vaste baan. je komt te werken in een ongekend goede werksfeer op een informele afdeling.
Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent!