Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Administratief medewerker parttime

Start People Ede

Standplaats
Ede
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0060646

Ben jij administratief sterk en nauwkeurig? Ben je daarbij ook nog communicatief vaardig? En zoek jij een parttime functie als administratief medewerker?
Lees dan nu verder!

Jouw nieuwe werkzaamheden zien er als volgt uit, je neemt de inkomende orders aan en verwerkt deze in het automatiseringssysteem. Je controleert deze orders en vult de orders aan ten behoeve van de verdere administratieve verwerking, zodat deze juist opgenomen kunnen worden in de transport- en productieplanning. Je beheerst de administratieve processen op de afdeling. Je bent de spil tussen de klant en de expeditie planning en fungeert als vraagbaak voor onze klanten op het gebied van bestellingen en leveringen.

  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief vaardig;
  • Je beschikt over administratief inzicht;
  • Je beheerst Word, Excel en Outlook.

Beschik jij hier allemaal over? Heb jij de volgende persoonlijkheidskenmerken: klantvriendelijk, inlevingsvermogen, no-nonsens, oplossingsgericht en ben jij iemand die het fijn vind om in teamverband te werken? Reageer dan snel!

De Heus Voeders is een bedrijf dat wereldwijd een compleet assortiment voeding produceert voor zowel grote als kleine boeren. Dagelijks werken zij aan een betere toegang tot veilig en gezond voedsel van iedereen. Verder heerst er een informele werksfeer in een dynamische omgeving. Je krijgt hier de ruimte om je te ontwikkelen en gaat onderdeel uitmaken van de afdeling transport & logistiek op het hoofdkantoor in Ede.

Een parttime baan voor 32 uur, verdeelt over 3 dagen, binnen een leuk en collegiaal team. Samen zet je je schouders eronder om tot een goed resultaat te komen.Je zult gaan werken in een wisselend dagdienstrooster waarbij je de ene week werkt van 7.30 tot 16.00 uur en de andere week werkt van 9.00 tot 17.30 uur.

Functie is voor 4 dagen per week, dagen in overleg.

Heb je interesse? Reageer op de knop hierboven of bel even naar onze vestiging op het nummer: 0318-615588