Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief medewerker WMO en Jeugd

Start People Deventer XL

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0068393

Je komt te werken in het team Administratie Wmo & Jeugd en relatiebeheer. In dit team vindt de administratieve afhandeling plaats rondom activering en ondersteuning van inwoners (P-wet, Jeugdwet en Wmo). Het team is de schakel tussen aanbieder/leverancier en interne collega’s. Naast het voeren van een juiste administratie stel je de beschikking op die naar de inwoner wordt gestuurd.

Als medewerker realisatie zorg je voor de administratieve afhandeling van de geïndiceerde individuele voorzieningen in de interne administratie. Daarnaast verwerk je mutaties in externe administraties zoals de SVB en diverse vervoerssystemen. Je legt de verbinding tussen administratieve systemen waarbij je je bewust bent van het mogelijke afbreukrisico voor de inwoner. Wat je doet, heeft grote invloed op het hele administratieve proces waarin zorgaanbieders, inwoners en collega’s zijn betrokken. Beantwoording van vragen over dit proces door inwoners of collega’s behoren ook tot jouw taak. Er wordt daarnaast veel stuurinformatie gebaseerd op de door jou ingevoerde gegevens.

Wat zoeken wij:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau;
  • Je kan werken met verschillende IT systemen naast elkaar.
  • Je hebt administratieve werkervaring
  • Kennis op gebied van Wmo, Jeugdwet en GWS is een pre;
  • Je bent vaardig in de officeprogramma’s Word en Excel;
  • Je bent enthousiast en betrokken bij je werk en collega’s.
  • Met je proactieve en flexibele houding volg jij de procedures en richtlijnen en bewaak je zelfstandig de voortgang.
  • Jij werkt zelfstandig en nauwkeurig, je hebt een open uitstraling, je erkent verschillende belangen en je bent in staat om te prioriteren binnen de gestelde doelen.

De gemeente Apeldoorn is goed bereikbaar vanuit onder andere Deventer.
Deze opdrachtgever kent helaas geen reiskostenvergoeding.

Een interessante tijdelijk dienstverband voor een half jaar, de mogelijkheden daarna zullen in de loop van 2022 verder worden bekeken. Voor de functie bieden wij een bruto salaris tussen de €2170,-en € 3176,- per maand op fulltime basis (schaal 7). Inpassing vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring.
Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. 32 uur per week is ook bespreekbaar.