Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief Ondersteuner

Start People Heerlen XL

Standplaats
Roermond
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0060727

Ben jij administratief sterk aangelegd? Kun jij zorgvuldig te werk gaan? Lees dan snel verder!

Start People Heerlen is op zoek naar een administratief ondersteuner voor waterschap Limburg.

Als administratief ondersteuner breng je in beeld waar de vragen zich (met name) voordoen en maakt dit ook visueel (bijv. via Geoweb). Ook de vragen over de nazorg van de watersnood die binnenkomen via het omgevingsmeldingenloket horen hierbij. Jij zorgt dat alle binnenkomende post en vragen op de juiste wijze in ons systeem worden verwerkt en gearchiveerd. Daarnaast breng jij regelmatig de laatste stand van zaken met betrekking tot de vragen in beeld voor de projectleider, zodat er duidelijkheid is over de soort vragen, de status van de behandeling en er inzichtelijk is wanneer mogelijke opvolging komt.
De functie bevat daarnaast ook een belangrijke administratieve component. Jij zorgt onder andere voor een zorgvuldige afhandeling van e-mails en andere correspondentie en houdt het administratieve overzicht. Daarnaast houd je contact met het omgevingsmeldingenloket om de vragen over de watersnood mee te nemen en af te stemmen met de omgevingsmanagers.

Verder breng jij mee:

  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van Outlook, Word, Excel.
  • Je hebt ervaring met het werken met documentmanagementsystemen.
  • Je hebt ervaring met het gebruik van geografische informatiesystemen is een pré.
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waterschap Limburg zorgt in de provincie Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Dat doen we met ruim 300 medewerkers. Ons beleid wordt bepaald door een gekozen bestuur. De bestuursleden behartigen belangen van de inwoners, bedrijven en natuur in ons werkgebied. Wij zorgen voor het water in uw omgeving, zodat u veilig kunt wonen, recreëren en ondernemen.
We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om wateroverlast tegen te gaan. We leggen dijken aan en onderhouden ze. We richten beken robuust in, leggen regenwaterbuffers en vispassages aan en regelen het waterpeil om te zorgen voor voldoende, schoon en natuurlijk water. We zuiveren afvalwater van huishoudens en bedrijven. We monitoren de waterkwaliteit in onze beken en nemen diverse maatregelen om te zorgen voor natuurlijk schoon water. We handhaven de regels rondom water en verlenen vergunningen voor activiteiten die plaatsvinden in, op of langs onze wateren en dijken.

Een parttime functie als Administratief ondersteuner bij Waterschap Limburg voor 32 uur

Wij bieden jou een tijdelijke parttime functie als administratief ondersteuner. De opdracht start op 13 september 2021 en loopt tot 30 juni 2022. De functie is ingeschaald in schaal 7 met een bruto maandsalaris van minimaal €2.170,- en maximaal €3.176,- . Afhankelijk van opleiding en ervaring.

Verder bieden wij:

  • 25 vakantiedagen op jaarbasis pro rato
  • 8,33% vakantiegeld waarvan 0,33% netto wordt uitbetaald
  • Jouw eigen digitale portaal waar jij alles online regelt
  • Toegang tot GoodHabitz, met de keuze uit ruim 150 verschillende cursussen