4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Administratief Secretarieel Financieel Medewerker (Part time)

Start People Inhouse Services - Leerdam

Standplaats
Gorinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
0990000125

Wat ga je doen? Voornamelijk ga je doen waar je goed in bent, dát ga je doen! De functie is grotendeels toegespitst op het ondersteunen van de exportmedewerkers bij het administratieve, secretariële en financiële gedeelte. Ervaring in die gebieden is dus een pre. Ook zul je frequent een aantal controles moeten uitvoeren, waarbij het aankomt op een goed cijfermatig inzicht. Binnen alle werkzaamheden zul je ook contact hebben met buitenlandse bedrijven, dus een aardig mondje over de grens spreken is zeker geen overbodige luxe.

Je bent niet zomaar een administratief medewerker. Je bent een enthousiaste administratieve kracht die pro-actief is en niet bang is om zaken op te pakken en zo de medewerkers van de exportafdeling te ondersteunen. Natuurlijk heb je ook affiniteit met secretariële en financiële zaken, communicatie binnen die gebieden is belangrijk. Daarnaast ben je nauwkeurig en kun je goed prioteiten stellen.

De functie is ter ondersteuning van de exportmedewerker. Je bent:

  • goed met Microsoft Excel
  • cijfers in het algemeen
  • controles uitvoeren op facturen
  • de Engelse taal; Duits en Frans is een pre
  • beschikbaar voor langere tijd

Xella ligt vlakbij Gorinchem en is qua heen en weer reizen vanaf veel locaties goed te bereiken. Vanuit o.a. Utrecht, Tilburg, Gorinchem en 's-Hertogenbosch ben je binnen 45 minuten op je werkplek. Woon je in die omgeving en voldoe je aan de eisen? Wacht niet en solliciteer!

Bij Xella krijg jij de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen. Daarvoor is het wel belangrijk dat jij zelf initiatief neemt en een echte aanpakker bent! Xella is een internationaal bedrijf waar een prettige sfeer is en dat gelooft in haar medewerkers. Én, misschien wel het belangrijkste, waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ze vinden het erg belangrijk dat jij jezelf niet ziet als een uitzendkracht, maar onderdeel wordt van Xella. Wij kunnen je garanderen dat geen één dag hetzelfde is! Xella bevindt zich in Vuren, vlakbij Gorinchem!

Een part-time baan voor 28 uur in de week, bij voorkeur vier werkdagen van vijf uur en één dag van acht uur voor een langere periode (vast werk) met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Het startsalaris is op basis van 40 uur per week 1851,- euro. Prima secundaire voorwaarden zoals een goede vakantiegeldregeling en een mooi aantal vakantiedagen zijn van toepassing. Reiskosten worden (gedeeltelijk) vergoed.