Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Adviseur Ruimtelijke ordening

Start People Veendam

Standplaats
Groningen
Opleiding
WO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0039569

Als adviseur ruimtelijke ordening bij de gemeente, ben je het aanspreekpunt van de Gemeente over uiteenlopende zaken met betrekking tot de omgevingswet in relatie tot de ruimtelijke ordening. Je bent direct betrokken bij het toetsen, opstellen en begeleiden van ruimtelijke procedures, bestemmingsplannen, vergunningen omgevingsrecht, relevant (WABO) procedures en juridische procedures. Je geeft met name advies op het gebied van bouwen, ruimtelijke ordening, bijzondere wetten en milieu. Daarbij zorg je voor de juiste interne afstemming met collega’s, verschillende afdelingen en het college om tot een advies te komen. In eerste instantie betreft het een tijdelijke, fulltime functie voor 36 uur in de week. Bij goede prestaties is een mogelijkheid tot verlengen van het contract.

Als adviseur ruimtelijke ordening heb je uiteraard verstand van bestemmingsplannen en de diverse procedures. Je gebruikt de kennis en ervaring van jezelf en collega’s om tot het best mogelijke advies te komen. Daarbij weet je het advies helder en duidelijk over te brengen in woord en geschrift. Je zorgt voor het schrijven van ruimtelijk beleid, op zowel tactisch als strategisch niveau. Je vindt het niet erg om zelfstandig te werken, maar weet ook zeker goed samen te werken.
Verder beschik je over de volgende punten:

  • Hbo+ / WO werk- en denkniveau;
  • Relevante ervaring, het liefst in een gemeentelijke omgeving;
  • Uitstekende schriftelijke vaardigheden;

Ben jij de adviseur die wij zoeken? Reageer dan direct door onderaan op de knop “Solliciteer Direct” te drukken. Je kunt tot 10 februari reageren op deze vacature.

Onze opdrachtgever is een professionele, kleinschalige gemeente waarbij kwaliteit en het verder professionaliseren van de organisatie belangrijke pijlers zijn. Dit jaar staat in het teken van een aantal belangrijke veranderingen waardoor deze functie ook is ontstaan.
Binnen de gemeente word je continu uitgedaagd om oplossingen te bedenken en om efficiënter en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te organiseren. Hierbij houd je rekening met de verschillende belangen binnen de gemeente.
Werken bij deze gemeente betekent werken in een open en informele organisatie waar de medewerkers zich dagelijks inzetten voor de groei en professionalisering van de gemeente. Ze staan dichtbij bij de burger, ondernemers en partners. De gemeente is goed bereikbaar vanuit Groningen en Assen.

Wij bieden een mooie functie als adviseur bij de gemeente voor 36 uur per week. Je krijgt een tijdelijk contract tot 01 juli 2021. Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Verder bieden wij:

  • Een goed salaris tussen de € 3.920 en € 5.519 op basis van 36 uur per week;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Toegang tot een portaal met meer dan 100 online trainingen.

Bij goede prestaties behoort een verlenging van het contract zeker tot de mogelijkheden.