Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Allround begeleider gehandicaptenzorg

Start People Medi Interim Roermond

Standplaats
Heel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0018144

"Vertel me en ik luister; laat me zien en ik kijk; laat het me beleven en ik leer." --Lao Tzu--

In de functie van allround begeleider voor de gehandicaptenzorg word je daar ingezet waar de vraag het grootst is. Als een heerlijke frisse wind kom jij binnen om de medewerkers en cliënten van de locatie te ondersteunen. Cliché uitdrukking? Mooi, dan heb je er meteen een beeld bij! En dat is goed, want dit is precies wat we zoeken! Een optimist. Een sfeer brenger. Een professional die overal ingezet kan worden en daar juist energie van krijgt!

Voor alle doelgroepen geldt dat de begeleiding zich vooral richt op gezelligheid, veiligheid, structuur, het ontwikkelen en/of behouden van de zelfredzaamheid. De ene keer ligt er meer focus op verzorging, de andere keer op begeleiden of gedragsregulatie.
Wat dit van jou als professional vergt is afhankelijk van de groep waar je gaat werken.
Je werkt "Gewoon" waar het kan en "Speciaal" waar dat nodig is.

Deze manier van werken is voor jou een uitdaging. Je boort steeds andere vaardigheden aan in verschillende intensiteitsniveaus. Dit houdt jou scherp en tilt jouw professionele ontwikkeling op een hoger niveau. Op deze manier creëer jij in relatief korte tijd een super interessant cv voor jezelf!

En verder……

 • Een stevige persoonlijkheid met een open en cliëntgerichte houding, dat ben jij ten voeten uit!
 • Je weet de balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand.
 • Je kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken.
 • Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en je collega’s.
 • Je kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen.
 • Interpersoonlijke sensitiviteit; Leg jij ons uit waarom dit belangrijk is?
 • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Harde eisen:

 • Een afgeronde opleiding in de zorg en/of welzijn vanaf niveau 3; MMZ, SPW, Verzorgende IG, Verpleegkundige, SPH, Social Work, Pedagogiek.
 • Bij start van de werkzaamheden kun je een positief VOG overleggen.

Start People Medi Interim zet zich dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen werkzoekende professionals en organisaties in de zorg en welzijn. Vanuit ons kantoor in Roermond bedienen wij heel Limburg, dus of je nu woont in de regio Maastricht, Weert, Roermond of Venray, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier op de werkvloer staat. We werken dan ook vanuit de overtuiging dat een goede balans tussen werk en privé leidt tot duurzame inzetbaarheid en de beste professionele resultaten.
Ons team bestaat uit 3 totaal verschillende, maar zeer enthousiaste en bevlogen dames: Karin Levels, Monique Siahaija en Kim Cremers. Bekijk gerust ons LinkedIn-profiel om een beeld van ons te krijgen!

Onze opdrachtgever zet zich dagelijks in voor 2000 mensen met een verstandelijke beperking. Op ruim 80 locaties in Limburg bieden zij zorg en ondersteuning binnen een veilige woonomgeving, dagbesteding en werk, crisisopvang of gewoon thuis. Dagelijks werken ongeveer 1500 medewerkers én 800 (!) vrijwilligers met veel plezier, warmte en deskundigheid voor en met de cliënten en hun netwerk.

 • Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband voor een parttime functie. Het aantal uren dat je werkt is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. (10-30u.)
 • De back-up van een enthousiast team.
 • Bij wederzijdse tevredenheid kunnen we verlengen!
 • De functie is ingeschaald volgens de CAO VGN in FWG 30, 40, 45 met een salaris van maximaal €3084,-- bruto per maand, afhankelijk van de functie, jouw opleiding en ervaring.
 • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van goodhabitz.
  Omdat je zelf kunt bepalen wanneer, wat en hoe je leert, gaat het eigenlijk vanzelf!

Vragen?
Bel: 0478-510066
Mail: 5720@startpeople.nl
App: https://wa.me/0031630592341

Interesse gewekt en klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan? Hit the button!