Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Allround magazijnmedewerker

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
Venlo
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
4046000118

Ben jij de magazijnmedewerker die zich verantwoordelijk voelt voor belangrijke pakketten? Werk je graag op een heftruck? Samen met jouw collega’s race jij door het grote parcours van voorraad heen om de pakketten te picken en packen. Met je collega’s werk je niet alleen samen, maar heb je ook lunch en vooral een gezellig praatje. Klinkt dit alles als muziek in je oren? Mooi! Dan hebben wij misschien wel dé ideale match gevonden tussen jou en een super leuk bedrijf.

Bij deze functie ga je als verantwoordelijke medewerker te werk door het laden/lossen, picking and packing van goederen en het afstapelen van pallets. Dit doe je in je heftruck waar je elke dag een andere route in mag afleggen. Jij zorgt er voor dat alle pakketten op tijd bij de klanten terecht komen, zonder jou lukt dat niet! Daarnaast zorg je controle en ontvangst van goederen, een nette werkplaats en probeert knelpunten zo zelfstandig mogelijk op te lossen.

Je komt te werken met pakketten waarin chemische producten voor de farmaceutische industrie worden vervoerd. Naast het meenemen van een goed humeur en motivatie, mag je hoogtevrees en kleurenblindheid thuis laten. Het is enorm belangrijk dat je niet kleurenblind bent, omdat de pakketten gekenmerkt worden door gekleurde stickers. Ook wordt er in het enorme magazijn gewerkt op grote hoogte. Het is de bedoeling dat je de pakketjes gaat sorteren, klaarzetten en verzenden door middel van een scanner. Deze scanner is jouw tweede hand.

 • Je spreekt Nederlands, Duits of Engels;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Geldig heftruck/combicertificaat is een pré;
 • Jij bent dé Rico Verhoeven van het magazijn en kan fysiek zwaar werk aan;
 • Tellen en accuraat werken is voor jou geen probleem;
 • Jouw computervaardigheden zijn op niveau;
 • Je kunt een VOG overleggen.

Je komt te werken bij een grote logistieke speler die de verantwoordelijkheid neemt over het logistieke proces van bedrijven. Binnen deze organisatie is veiligheid en welzijn zeer belangrijk. Er zijn diverse afdelingen en functies waardoor de werkzaamheden afwisselend zijn. Jij komt te werken in een van de grootste magazijnen van de regio. Jij als magazijnmedewerker mag er zijn ;).

Wat de tofste werkplek in Venlo jou te bieden heeft:

 • Salaris van €11,07 per uur inclusief ADV toeslag;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 Kilometer;
 • Fulltime dienstverband met vaste uren;
 • Interne trainingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het behalen van bijvoorbeeld heftruckcertificaat;
 • Werktijden in een werkweek van 07:00/16:00 of 09:00/18:00;
 • Goede begeleiding tijdens het inwerktraject.