Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround magazijnmedewerker

Start People Recticel B.V.

Standplaats
Wageningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0066133

Ben jij dé allround magazijnmedewerker met ervaring die wij zoeken? In het bezit van een heftruckcertificaat waardoor jij de heftruck als geen ander kent? Kan jij ook nog overweg met een EPT en wil jij aan de slag voor €14,21 per uur? Dan hebben wij dé nieuwe uitdagende baan voor jou!

Voor onze klant Recticel zijn wij op zoek naar een allround magazijnmedewerker met de nodige ervaring. Jij weet namelijk hoe om te gaan met SAP en/of het AS400 systeem. Jij wordt verantwoordelijk voor alle in en uitgaande orders die gemaakt worden door Recticels klant BeterBed. Jij controleert alle orders, verwerkt deze in het systeem en zet deze zelf klaar voor het transport naar de klant. Een hoop taken die jou een echte allround magazijnmedewerker maakt!

Geen zin in een ploegendienst? Dat komt mooi uit! Deze functie is in dagdienst voor 40 uur in de week. Is Kesteren voor jou een stukje rijden? Geen probleem, met onze goede reiskostenvergoeding dekken wij een hoop kosten! Meer weten? Lees snel verder!

Als allround magazijnmedewerker ben jij een betrouwbare kracht die naast logistieke ervaring ook raad weet met de administratieve taken. Jouw speelveld is in het magazijn en jij zorgt er met jouw collega's voor dat dit een veilige plek is om te werken.

Daarom verwachten wij dat jij als allround magazijnmedewerker nauwkeurig en veilig te werk gaat en alle richtlijnen in acht neemt. Voor deze functie verwachten wij tevens dat jij:

  • Fulltime beschikbaar bent in dagdienst;
  • Beschikt over een heftruckcertificaat én een goede heftruckchauffeur bent;
  • Ervaring hebt in een logistieke omgeving/ administratieve taken uitvoeren;
  • Ervaring hebt met een EPT (Elektronische Pallet Truck);
  • Zowel samen als zelfstandig kunt werken.

Recticel ontwikkelt, produceert, bewerkt en verkoopt polyurethaanschuim. Het schuim, wat in Kesteren gemaakt wordt, wordt verwerkt tot matraskernen en complete matrassen. Daarnaast zijn er klanten in binnen- en buitenland die schuimblokken afnemen. Een groot deel van de halffabricaten en eindproducten wordt geleverd aan andere Recticel vestigingen verspreid door Europa. De functie is gesitueerd op de afdeling Expeditie, als onderdeel van de afdeling Outbound. De afdeling verzorgt het transport voor de onderneming. De transportactiviteiten zijn onderverdeeld in: blokkenvervoer, matrassen vervoer en distributie van overige producten.

De locatie ligt gunstig gelegen langs de afrit van de A15. Hierdoor is het goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Arnhem, Ede, Amersfoort, Wageningen, Veenendaal en omstreken. Door de vroege tijden is het lastig met het OV te komen.

Onze nieuwe allround magazijnmedewerker bieden wij naast een uitdagende baan, het volgende:

  • Een uurloon op basis van jouw ervaring;
  • Vast werk (full time) voor langere tijd;
  • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is;
  • Kans op overname door Recticel;
  • Reiskostenvergoeding tot €7,45 netto.

Interesse of eens een kijkje willen nemen bij jouw toekomstige werkplek? Neem contact op met Lysanne Oerlemans, te bereiken via recticel@startpeople.nl óf 0651064924.