Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround medewerker FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0050670

Zoek jij een leuke tijdelijke baan met veel uitdaging en diversiteit binnen FrieslandCampina? Dan hebben wij wellicht dé vacature voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker wasruimte. In deze functie leer je breed kennismaken met de organisatie van FrieslandCampina. Je bent hoofdverantwoordelijk voor het schoonmaken en schoonhouden van alle machineonderdelen die uit de cleanroom komen. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkplek spik en span blijft. Naast het onderhouden en schoonhouden van de verschillende onderdelen komt er ook een stuk teamwork bij kijken. Samen met je naaste collega houd je namelijk blokkades bij die er voor zorgen dat de productie niet verder kan. Je zoekt uit waar deze blokkade is ontstaan en lost dit direct samen met je collega op.
Op een ander moment van de dag controleer je of de voorraad nog compleet is; zijn er nog genoeg handschoenen, brillen, petten, jassen etc.? Je bestelt en verwerkt dit via de computer.

Kan jij je herkennen in de volgende functie-eisen?

1. Je bent een echte aanpakker en bent in staat om zwaar werk te verrichten;
2. Je hebt ervaring op een stapelaar of staat ervoor open om dit te leren;
3. je bent flexibel in de uit te voeren werkzaamheden;
4. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
5. Je bent samenwerkings- en resultaatgericht;
6. Ervaring met SAP is een pré.

FrieslandCampina Leerdam is een kaasfabriek. Vanuit het hele land wordt kaas hier bezorgd om gesneden en verpakt te worden. De logistieke afdeling draagt zorg voor het in -en uitladen van de kazen. De kazen worden in de fabriek versneden en verpakt.
Je komt in dienst bij uitzendbureau Start People Staffing (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Leerdam.
De locatie in Leerdam is goed te bereiken vanuit onder andere Tiel, Den Bosch en Utrecht.

Het bruto uurloon is €13,67.-
Je werkweek begint op de maandagochtend om en je kunt vrijdagmiddag weekend houden. Alle diensten beginnen om 06:30 uur en om 14:30 uur kun je afsluiten. Deze 36 uur werk je in een tijdelijk dienstverband die loopt tot december. Na deze periode kunnen is er een mogelijkheid tot evalueren en bespreken of een langer contract aangeboden kan worden.
Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.
Ben jij na het lezen enthousiast geworden dan zien wij jouw cv graag tegemoet.