Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Allround medewerker horeca (m/v)

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Beltrum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0002661

Heb jij altijd al in de horeca willen werken, maar heb je nog geen ervaring? Dan hebben wij de ideale (bij)baan voor jou!

Voor een gezellig dorpscafé in de regio zijn wij op zoek naar Allround medewerker horeca (m/v).

Het betreft een leuke afwisselende functie! Je komt in de bediening te staan, achter de bar van het café en in de keuken. Je werkt 24 uur per week. Je werkdagen zijn van vrijdagavond t/m zondag.

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Lichtenvoorde;
  • Je maakt makkelijk een praatje;
  • Je bent gastvrij en representatief;
  • Je bent elke vrijdagavond t/m zondag beschikbaar.

Een dorpscafé in de omgeving van Lichtenvoorde.

Het werken in de horeca is niet alleen leuk, maar je leert ook een hoop door te werken in de horeca. Deze ervaring neem je voor altijd met je mee en kan wellicht van toegevoegde waarde zijn in je verdere carrière.

Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan. Dat is ons werk.