Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround medewerker Rd4

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0019342

Momenteel zijn wij per direct op zoek naar beladers voor week 43. Bent u dan beschikbaar? Reageer direct zodat we u snel aan de slag kunnen krijgen!

Rd4 is op zoek naar allround medewerkers die kunnen uit helpen op de volgende bedrijfsonderdelen:

 • Afvalinzameling
  Jij begint de dag om 07:00 en sluit de dag om 16:00. Je krijgt een route toegewezen en je gaat deze route afwerken met een collega belader en chauffeur.
  Op de inzameling kan je ingezet worden op afvalbakken (groen/grijs), Plasticroutes, bedrijvenroutes en BEST tassen.
 • Sorteren van (huishoudelijke) apparaten en textiel
  Op het RSC komen containers vanuit de milieuparken aan. De bedoeling is dat de huishoudelijke elektrische apparaten worden uitgesorteerd. Jij draagt dan bij aan het recyclen van afval.
 • Kringloopactiviteiten
  Jij gaat dan met een bus langs bij klanten die spullen aan de kringloopwinkel doneren of je geeft producten af die iemand in de kringloopwinkel heeft gekocht.
 • Oud papier ophalen.
  Het kan voorkomen dat Rd4 extra handen nodig heeft met het inzamelen van oud papier.. Je kan daarom af en toe ingepland worden in de avond uren. Hier krijg je een vergoeding voor van 20% vanaf 20:00.

Momenteel zijn wij per direct op zoek naar beladers voor week 43. Bent u dan beschikbaar? Reageer direct zodat we u snel aan de slag kunnen krijgen!

Bij Rd4 ben je voor het meest werkzaam in de buitenlucht. Dit kan lekker verfrissend zijn, Buiten werken betekent ook dat je komt te werken in de warme zon, regen en s'winters in de kou. Je krijgt hier natuurlijk passende werkkleding voor, Daarnaast loop je op de inzameling veel. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over een goede conditie en geen beperkingen hebt op het gebied van lopen,

 • Je spreekt de Nederlandse taal.
 • Gemotiveerd en een echte aan pakker.
 • Je hebt geen moeite met vroeg op staan.
 • Je beschikt over eigen vervoer.
 • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.

Reinigingsdiensten Rd4 levert een compleet pakket diensten aan 10 gemeenten (ca. 216.000 aansluitingen) en 3500 bedrijfsklanten.

Rd4 onderscheid zich van concurrenten door als regionaal bedrijf de beste service te leveren. Naast de inzameling en verwerking van afvalstromen beheert Rd4 de 7 milieuparken in de aangesloten Rd4-gemeenten( Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Landgraaf etc.), verzorgt straatreiniging, hogedrukreiniging, graffitiverwijdering, onkruidbestrijding, transport, kringloopactiviteiten met 3 kringloopwinkels, gladheidbestrijding en evenementen-service.

Verder adviseert Rd4 de gemeenten en bedrijfsklanten bij hun afvalbeleid. Uitstekende dienstverlening richting burgers en bedrijfsklanten staat voor Rd4 centraal!

Wij bieden jou een leuke fulltime functie in de buitenlucht voor een bepaalde duur.

Het salaris is vanaf 21 jaar en ouder €11,71 bruto per uur. Daarnaast bouw je 25 verlofdagen per jaar op en 8,33% vakantiegeld.

 • Als je in de weekenden wordt ingepland krijg je 40% toeslag (kans is klein maar aanwezig)
 • Als je in de avond moet werken van 20:00 - 22:00 krijg je 20% toeslag (kans is klein maar aanwezig)
 • Bij overwerk ontvang je een toeslag van 50%

Daarnaast krijg je na ieder dienstjaar een periodieke loonsverhoging.

Bij Rd4 bestaat de mogelijkheid om na een bepaalde periode van goed functioneren op te gaan voor je C rijbewijs.

Heb jij interesse? Solliciteer dan direct!