Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround Monteur

Start People Doetinchem

Standplaats
Zevenaar
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Installatietechniek
Vacaturenummer
1AV0024139

Als allround monteur bouw en assembleer je samen met je collega’s (sonische) boormachines. Daarnaast bedenk je oplossingen om een product zo goed mogelijk te maken. Hierbij krijg je te maken met verschillende technieken zoals elektronisch, hydrauliek, aandrijvingen, verspanende, constructie- en montage technieken. Als allround monteur ben je goed op de hoogte van de gebouwde machines en je verleent dan ook service in werkplaats en eventueel op locaties van de klant.

Wij zijn op zoek naar iemand die een een afgeronde MTS/MBO opleiding, bij voorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Motorvoertuigentechniek of Mechatronica heeft afgerond.
Wat wij belangrijk vinden is dat jij affiniteit heb met techniek. Het liefst met mobiele, hydraulisch aangedreven machines.

Je bent iemand met oog voor kwaliteit en hebt een brede kijk op techniek. Je bent een echte teamplayer en gericht op resultaten. Je hebt kennis van verspanen, lassen (MIG/TIG), mechanisch- en elektrotechniek. Bovendien ben je bereid om te reizen (mocht dit niet passen schroom dan niet om alsnog te solliciteren). Heb jij niet op alle fronten de ervaring maar ben jij wel handig, wil je graag leren en weet je vanjezelf dat jij een en al techniek bent? Ook dan drinken wij graag met jou een kop koffie en bespreken we deze vacature en natuurlijk de organisatie.

Het betreft een gaaf bedrijf waar je komt te werken met een specifiek product. Je collega's zijn collegiaal, gemoedelijk en bieden je graag een helpende hand, want jullie doen het samen. Ook kom je
terecht in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten. De organisatie is gevestigd in regio Zevenaar en ze zijn goed bereikbaar via de A12 Arnhem /Zevenaar. Maar ook vanuit Doetinchem zijn zij goed te bereiken.

Je krijgt mogelijk een vast contract van de organisatie en je gaat fulltime aan de slag. Natuurlijk bieden zij goede primaire arbeidsvoorwaarden en een afwisselende uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf.
Ook zijn er mogelijkheden tot voldoende (Internationale) carrièremogelijkheden en zijn er opleidingsmogelijkheden om jouw kennis verder te ontwikkelen. Wil je meer informatie over de vacature dan mag je bellen naar Start People Doetinchem 0314 320 300 of mailen naar cderksen@startpeople.nl. Zie jij deze vacature als jou baan, wacht dan niet te lang met solliciteren. Wij nodigen je graag uit bij ons op de vestiging aan de Plantsoenstraat 4-02 in Doetinchem.