Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Allround monteur

Start People Doetinchem

Standplaats
Giesbeek
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0066444

Ben jij een techneut in hart in nieren? Passen de volgende woorden bij jou: assembleren, repareren en sleutelen? Dan ben jij diegene die wij zoeken.

Als Allround Monteur, bouw en assembleer je samen met je collega’s (sonische) boormachines. Daarnaast bedenk je oplossingen om een product zo goed mogelijk te maken. Hierbij krijg je te maken met verschillende technieken zoals elektronisch, hydrauliek, aandrijvingen, verspanende, constructie- en montage technieken. Als Allround Monteur ben je goed op de hoogte van de gebouwde machines en je verleent dan ook service in werkplaats en eventueel op locaties van de klant.

Je beschikt over een afgeronde MTS/MBO opleiding, bij voorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Motorvoertuigentechniek of Mechatronica.
Daarnaast heb je kennis van en affiniteit met mobiele, hydraulisch aangedreven machines.

Je komt te werken binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten. Het is bedrijf is gevestigd nabij Doesburg.

Wij bieden jou een fulltime en afwisselende en uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf;
Tevens bied het bedrijf jou (Internationale) carrièremogelijkheden
Opleidingsmogelijkheden om jouw kennis verder te ontwikkelen;
Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
In eerste instantie betreft het een tijdelijk contract, bij gebleken geschiktheid ontstaat er kans op een vaste aanstelling.