Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Allround operator

Start People Groningen

Standplaats
Farmsum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028715

Hoogste tijd om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen? Bij ons kan dit! Voor een toonaangevende organisatie in Delfzijl zijn wij op zoek naar een operator. In deze functie word jij stap voor stap opgeleid om uiteindelijk zelfstandig het proces te bedienen. Hiervoor worden passende opleidingen aangeboden. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onder andere het in- en uit bedrijf nemen van de installaties, loop je (storing)rondes mee en assisteer je bij reparaties. Samen met een team van 15 gedreven collega's zorg je voor een soepel productieproces. De werktijden zijn in de 3-ploegendienst (07:00 uur – 15:00 uur, 15:00 uur – 23:00 uur en 23:00 uur – 07:00 uur).

Heb jij het in je? Voor deze vacature beschik jij over de volgende kwaliteiten:

  • Jouw aantoonbare affiniteit met metaal zorgt ervoor dat jij je de werkzaamheden gemakkelijk eigen maakt
  • Je bent technisch en mechanisch onderlegd
  • Als operator bij deze organisatie ben jij niet bang voor vieze handen en kan je goed werken in een omgeving met warmte, hitte en stof
  • Je bent bereid om in de 3 ploegendienst te werken

Onze opdrachtgever is een productieorganisatie gevestigd in Delfzijl. Met meerdere locaties in Nederland en een product wat over de hele wereld geëxporteerd wordt, zijn zij een toonaangevende speler op gebied van aluminium.

  • Een voltijd baan voor onbepaalde tijd met kans op een vast dienstverband
  • Jouw reiskosten worden aan de hand van een staffel vergoed
  • Een uurloon van bijna €16,- incl. ploegentoeslag en adv-toeslag
  • Mogelijkheden om bij goed presteren een opleiding te volgen (Vapro A, B, C)
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan!