Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Allround Operator

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Hoogeveen
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0047667

Woon jij in de omgeving van Hoogeveen en wil jij werken in de 3-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever, een internationale organisatie, op zoek naar een Allround Operator.

Jij beschikt over technische affiniteit, want als Allround Operator ga je veel met machines werken. Jij gaat je bezig houden met het instellen en bedienen van machines. Wanneer de machines correct zijn ingesteld is jouw taak nog niet vervuld. Jij gaat het proces in de gaten houden zodat je storingen op tijd detecteert. Naast het in de gaten houden van het proces zijn jij en collega's verantwoordelijk voor onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden aan de machines. Tot slot registreer je productiegegevens op de productieregistratie-formulieren.

Enthousiast geworden van deze veelzijdige functie als Allround Operator? Solliciteer dan snel!

Jij bent een betrokken Operator die taken uit zichzelf oppakt. Jij vindt het leuk om samen te werken en je hebt orde, netheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Een Operator B, AOT of gelijkwaardige opleiding afgerond (pré).

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die verpakking produceert. Ze zijn gevestigd in Hoogeveen en goed te bereiken vanuit Emmen, Assen, Meppel en Zwolle.

  • Een bruto maand salaris tussen de €2200 - €2700 exclusief ploegentoeslag;
  • Een fulltime functie in de 3-ploegendienst;
  • Ploegentoeslag van 22%;
  • Laat jij je van je beste kant zien? En pas jij perfect bij deze organisatie? Dan is er altijd kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf!