Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Allround Operator FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Beilen

Standplaats
Beilen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
2020000385

Voor de productielocatie van FrieslandCampina Beilen (vlakbij Assen, Emmen en Hoogeveen) zijn wij per direct op zoek naar een allround operator.

Als allround operator processing ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de nieuwste (geautomatiseerde) systemen en installaties. Je verricht controles en eerstelijns onderhoud aan machines en neemt monsters voor het lab. Je werkt nauw samen met de Procesbeheerser, die vanuit de regelkamer de processen aansturen. Deze rol is een van de belangrijkste posities in het productie proces!

Jij bent leergierig, technisch en iemand die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend kan presteren. We kunnen op jou bouwen en vertrouwen. Een open communicatie en focus op kwaliteit, hygiëne en (voedsel)veiligheid is daarbij erg belangrijk.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 afgerond richting Procestechniek of levensmiddelentechnologie (VAPRO A/B)
  • Enige werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie (pré).
  • Ervaring met SAP is een pré.
  • Goede beheersing Nederlands (woord + geschrift).
  • Bereidheid om 5-ploegen te werken
  • Aaantoonbare ervaring als allround operator

In de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken.

Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen. FrieslandCampina Beilen is een grote productielocatie waar babypoeder wordt gemaakt. De plant is in veel verschillende afdelingen verdeeld, die allemaal hun eigen taken en werkzaamheden hebben. Het grootste gedeelte van de babypoeder gaat allemaal richting Azië, Afrika en een groot aantal Europese landen. In Beilen werken rond de 800 mensen, waarvan 240 flexmedewerkers via StartPeople.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Beilen.

Duur: Tijdelijk contract voor een half jaar.
Kans op verlenging? Ja, bij goed functioneren
Aantal uur: fulltime 33,6 uur per week (5-ploegendienst)
Salaris: tussen €2348,- en €2998,- afhankelijk van jouw ervaring
Ploegentoeslag: Gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,46 bruto per uur (extra)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz).

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen