4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Allround storingsmonteur in vaste dienst

Start People Inhouse Services - Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1804000078

Ben jij de techneut die het leuk vindt om in een food productie omgeving te werken?En het een uitdaging vindt onderhoud te plegen aan onze installaties? Wegens uitbreiding van de Technische Dienst zijn we op zoek naar een Storingsmonteur (ploegendienst) voor 40 uur per week.

De baan De primaire taak is het onderhouden van de productie, Utility installaties en gebouwen van de drie fabrieken. Je initieert verbeteringen aan de installaties en draagt ideeën aan om het preventief onderhoud te optimaliseren. Daarnaast verzorg je ook de rapportages binnen Ultimo en lever je jouw werkzaamheden zelfstandig op aan de (eind)gebruiker. Je rapporteert hierbij aan de Manager Technische Dienst en hebt nauw contact met de werkvoorbereiders en de Shift- en Teamleiders van de Productie.

Jouw profiel

 • Een afgeronde opleiding op Mbo Niveau 4 (Electrotechniek, Megatronica, Werktuigbouwkunde);
 • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie;
 • Ervaring met onderhoudsbeheersprogramma Ultimo;
 • Affiniteit met computerprogramma’s en beheersing van de bekende Office programma’s;
 • 40 uur beschikbaar (fulltime)
 • Bereidheid tot het lopen van consignatiediensten.

Hearthside in Leerdam is een internationaal opererende, succesvolle en toonaangevende producent van nutritionele voedingsrepen. Het modern ingericht en sterk geautomatiseerd bedrijf werkt voor afnemers in de gehele wereld. Hearthside onderscheidt zich daarbij door een hoge graad van expertise op het gebied van exclusieve receptuur voor o.a. dieet-, sport- en functionele food-repen. Bij Hearthsidewerken ruim 200 medewerkers en het bedrijf is sterk groeiend. Hearthside is onderdeel van het Amerikaanse Hearthside Food Solutions en werkt volledig op B2B basis.

Wat bieden wij?

 • Dynamische baan in een leuk en enthousiast team;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Marktconform salaris (incl. ploegentoeslag), salarisindicatie 2.700 – 2.900 bruto per periode, ploegentoeslag 12,5%;
 • Eindejaarsuitkering.
 • Je komt gelijk op contract bij Hearthside