Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Ambulant begeleider complex

Start People Medi Interim Brabant

Standplaats
Rijen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0050444

Heb jij een passie voor werken met jongeren en ouderen met autisme (en aanverwante problematiek)? Is ambulant werken in de regio WBO (West Brabant Oost: Breda & de Dongemondgemeenten, Oosterhout e.d) of Tilburg e.o. iets voor jou?

Voor onze opdrachtgever in Rijen (tussen Breda en Tilburg) zijn wij op zoek naar een (bvk) full-time ambulant begeleider. Als ambulant begeleider biedt je begeleiding aan cliënten volgens de afspraken uit het zorgplan en in het belang van de cliënt. Hierbij ondersteun je cliënten in het behalen van hun doelen en de zelfredzaamheid en zelfstandigheid te handhaven of te versterken. Jij draagt zorg voor de planning, uitvoering en evaluatie. Je werkt hierbij resultaatgericht met de focus op eigen kracht van de cliënt.

Als ambulant begeleider complex:

  • Beschik je over minimaal een afgeronde mbo-4 diploma gericht op begeleiding, aangevuld met kennis van de doelgroep en ervaring in het begeleiden van mensen met autisme;
  • Ben je duidelijk in je communicatie naar de cliënt;
  • Kun je de cliënt motiveren en stimuleren met het oog op eigen regie en zelfredzaamheid;
  • Kan jij je inleven in de wereld van de cliënt en je gedrag hierop kunnen aanpassen;
  • Ben je goed in het aangeven van je grenzen naar de cliënt en de organisatie en heb je de overtuigingskracht om de doelen te behalen, waarin soms met conflictsituaties of probleemgedrag moet worden omgegaan.

Je wordt ingezet in regio Tilburg e.o. De organisatie waar je komt te werken is sterk in mensen met autisme en hun naasten weer in eigen kracht te zetten. Zij staan voor werken met bezieling & passie, professioneel & leiderschap, integrale samenwerking & Synergie, innovatie & ontwikkelen. Jij bent samen met de rest van het team verantwoordelijk voor de klanten in jullie regio. Jullie hebben als team direct invloed op de uitvoering en ontwikkeling van excellente klantzorg en de innovatie van de zorg, door middel van integrale samenwerking en synergie met klanten, de organisatie, samenwerkingspartners en stakeholders. Er is sprake van een platte organisatiestructuur en bottom-up cultuur waarbij verbindend werken vanuit bezieling centraal staan. Ook is er binnen de organisatie specifieke aandacht voor ambities en ontwikkeling van individuele medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk op verschillende niveaus.

  • De mogelijkheid om tussen 24 en 36 uur per week te werken;
  • Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever;
  • Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei!
  • Mooi salaris in functiegroep 40/45 volgens de CAO van de opdrachtgever: € 1963,00 tot € 3189,00 bruto per maand (exclusief onregelmatigheidstoeslagen) o.b.v. een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en relevante werkervaring.

Ben jij diegene die klaar is voor deze nieuwe uitdaging? Klik dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Bellen of mailen kan ook op: 088-0045806 of mediinterimbrabant@startpeople.nl