Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

AMV Jeugdzorgwerker Parttime

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Dronten
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0051048

Heb jij affiniteit met verschillende culture en ondersteun jij graag kwetsbare jongeren, namelijk alleenstaande minderjarige vluchtelingen? Dan is deze vacature wat voor jou!
Als medewerker AMV opvang ben je continue bezig met het realiseren van een veilig, leefbaar en beheersbaar woonklimaat voor de jongeren. Je begeleidt de jongeren bij de inburgering in ons land en je bevordert hun persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid. Je bent de verbindende schakel tussen de jongere, de buurt, diverse instanties zoals school, werk en bijvoorbeeld de sportvereniging. Je ondersteunt met de regelgeving en administratieve zaken op gebied van onderwijs, werk, financieren en toekomstige huisvesting. Hierin bied je begeleiding en structuur aan en bevorder je de persoonlijke ontwikkeling van de minderjarige asielzoeker vanuit een realistisch toekomst perspectief. We zijn voor de locatie in Dronten op zoek naar ervaren zorgprofessionals.

De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot je takenpakket:

 • Je signaleert, handelt preventief en intervenieert bij problemen, spanningen en conflicten
 • Je begeleidt alleenstaande minderjarige vreemdelingen volgens de methodiek en stelt begeleidingsplannen op. Je motiveert, stimuleert en activeert hen tot persoonlijke ontwikkeling. Daarbij richt je je op de uitbreiding van de zelfstandigheid en biedt je activiteiten gericht op hun toekomst
 • Je organiseert en geeft uitvoering aan groepsactiviteiten.
 • Je beheert en reikt medicijnen uit volgens protocol.
 • Je onderhoudt externe contacten gericht op afstemming en samenwerking met onder meer ketenpartners, voogdij instelling, onderwijsinstellingen en omwonenden.
 • Je verstrekt informatie en geeft (groeps)voorlichting aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen.
 • Je onderhoudt interne en externe contacten gericht op samenwerking en deelt relevante informatie.

 • Je bent SKJ-geregistreed en in het bezit van een agogisch diploma
 • Je bent een vastbesloten en assertieve professional en kan op een adequate manier het gesprek aangaan met mensen van verschillend niveau en achtergrond en je kan goed omgaan met emoties in bijvoorbeeld slechtnieuws gesprekken.
 • Je hebt kennis van het juridisch kader alleenstaande minderjarige asielzoekers
 • Je bent flexibel en bereid om onregelmatig te werken in een 24-uurs rooster
 • Je het affiniteit met de doelgroep en houdt van aanpakken
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken met andere partijen zoals gemeenten en partners in de vreemdelingenketen
 • Je bent in het bezit van een geldig BHV- en Agressie certificaat of je bent bereid deze voorafgaand aan het dienstverband te volgen.

Het COA is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en
flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Zie jij jezelf al werken met deze bijzondere doelgroep reageer dan snel! Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en als je opleiding en werkervaring voldoende aansluit plannen we een kennismakingsgesprek in.

 • Een uitdagende parttime functie voor 32 uur per week met een marktconform salaris (schaal 6 met een max van € 3313 op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan, dit horen we ook veel terug van de zorgprofessionals die al via ons bij het COA aan de slag zijn gegaan.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Cursussen om je kennis up to date te houden. Ook ontvang je een account voor Goodhabitz, een digitale leeromgeving, waar je onbeperkt toegang hebt tot allerlei leuke en interessante trainingen.

Past deze mooie uitdaging perfect bij jou? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv! Reageren kan via de "solliciteren" button bij de tekst. Heb je verder nog vragen over de vacture? Mail ons via mediinterimgelderland@startpeople.nl of bel naar 0880045802