Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


ANIOS Basisarts ook parttime mogelijkheden

Start People Arts en Specialist Devent

Standplaats
Deventer
Opleidingsniveau
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
4056000004

Jij bent aan het stuur van je carrière. Een afwisselende, verantwoordelijke en autonome functie met een goede werk-privé balans. Als basisarts (medisch adviseur) binnen deze organisatie lever je een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid in Nederland.

Je bent bereid en gedreven om de interne opleiding (deels zelfstudie) en hebt algemene kennis van alle deelgebieden van de geneeskunde. Je neemt besluiten over de rijgeschiktheid van mensen, waardoor besluitvaardigheid en zorgvuldigheid jouw goede eigenschappen zijn. Daarnaast kan je je inleven in de situaties van de cliënten en vind je het prettig om samen te werken. Ook ben je in het bezit van:

  • Een BIG registratie als arts (of in afwachting van).

Persoonlijke bijdrage, samenwerken en klantgerichtheid, vindt deze organisatie erg belangrijk. Je krijgt de ruimte om een persoonlijke bijdrage te leveren in een collegiale werksfeer waarbij alle artsen zich maatschappelijk betrokken voelen bij hun werk. Professionaliteit staat hoog in het vaandel. Je werkt samen met ruim 25 artsen die zich dagelijks inzetten om de burger een best mogelijke klantervaring te leveren. Je komt te werken in de regio Den Haag.

  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden, vanaf 3 dagen per week. Jouw werkdagen en tijden zijn bespreekbaar.
  • Een salaris tussen € 3.630 en € 4.952 bruto per maand (o.b.v. 37,5 uur) + 8% vakantietoeslag + 8,33% eindejaarsuitkering en onder meer een ruime verlofregeling;
  • Een opleiding tot medisch adviseur;
  • Toegang tot een breed aanbod aan (online) trainingen, bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie;
  • Pensioenregeling vanaf dag één en de mogelijkheid tot het aansluiten bij collectieve verzekeringen;
  • Aanvullende voorwaarden zoals een leaseauto zijn bespreekbaar.

Wil je werken bij een organisatie waar de lijnen kort zijn? Waar sprake is van een mensgerichte cultuur en er bijgedragen wordt aan een goede balans tussen werk en privé?

Reageer voor 8 maart op deze vacature of neem direct contact op voor meer informatie met Sander Velthuis, Consultant Arts & Specialist via mail: svelthuis@startpeople.nl of 06-28500765