Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Anios bedrijfsgeneeskunde parttime

Start People Arts en Specialist Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003023

Start People Arts en Specialist is voor een van haar opdrachtgevers in Brabant omgeving Breda op zoek naar een enthousiaste Basisarts parttime, vast dienstverband. Je adviseert werkgevers en werknemers over werk en gezondheid. Je bent een plezierige collega die snel z’n weg vindt binnen een organisatie, zodat je werknemers en werkgevers op de juiste manier kunt doorverwijzen waar nodig. Je werkt in een multidisciplinair team. Je werkt onder supervisie van een bedrijfsarts. Daarnaast werk je samen met o.a. bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en psychologen. En verlaag je, aantoonbaar en duurzaam, het verzuim bij werkgevers.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Basisarts.
Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en bent geregistreerd Basisarts. Je bent ambitieus, een echte aanpakker en je wil je blijven ontwikkelen. Uiteraard ben je communicatief vaardig.
Ben jij huisarts en heb je interesse? Dan nodigen wij je ook van harte uit te reageren!

Onze opdrachtgever is een landelijke professionele organisatie.

Wij bieden je een uitdagende functie bij een professionele organisatie. Uiteraard met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en perspectief om door te groeien naar de functie van Bedrijfsarts. Neem voor meer informatie contact op met Kelly Cimarelli, 06-57088319 of kcimarelli@startpeople.nl.