Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Apothekersassistent instellingszorg - parttime

Start People Goes

Standplaats
Goes
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0031841

Heb jij altijd al grote interesse gehad in medicatie en farmacie? Als jij daar ja op kunt beantwoorden, hebben wij goed nieuws. We zoeken namelijk iemand die op de afdeling instellingszorg van onze klant als apothekersassistent wil werken.

Als assistent instellingszorg verricht je zowel front- als backoffice werkzaamheden. Je bent bezig met de distributie en bewaking van medicatie en het beheren van geneesmiddelen. Dit alles doe je voor de aaneengesloten verpleeg- en verzorgingstehuizen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het documentbeheer ten behoeve van het kwaliteitssysteem.

Voor deze functie zoeken wij iemand die parttime beschikbaar is voor 28 tot 32 uur per week.

Wij zoeken iemand die zelfstandig en flexibel inzetbaar is. Daarnaast sluit jij goed aan bij onderstaande eisen.

  • In het bezit van het diploma apothekersassistent;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking;
  • Innovatieve en kwaliteitsgerichte werkwijze;
  • Klantgericht in denken en handelen.

Verder ben je in staat om, ook onder grote druk, nauwkeurig te werken. Je kunt je voorstellen dat in deze functie geen fouten gemaakt mogen worden en het werk altijd af moet. Jij kunt hier als geen ander mee omgaan!

Onze klant is gevestigd in omgeving Goes. Ze zijn actief in de farmaceutische industrie. Alle facetten van farmacie komen bij hun aan bod: productie, laboratorium en patiëntenzorg.

De organisatie bestaat uit drie frontoffice apotheken, een psychiatrisch ziekenhuis en een centrale apotheek bij het kantoor. Bij het laatste zijn de productie, het laboratorium, instellingszorg, inkoop, voorraadbeheer, logistiek en algemeen beheer ondergebracht.

De afdeling instellingszorg levert farmaceutische patiëntenzorg en dienstverlening aan ongeveer 2000 cliënten. Het merendeel hiervan verblijft in verpleeghuizen. Daarnaast worden de overgehevelde geneesmiddelen onder behandeling gebracht in de ziekenhuizen. De afdeling bestaat uit een frontoffice en backoffice. Ook beschikken ze over twee GDS-machines en bijbehorende controle apparatuur.

  • Salaris conform de cao Ziekenhuizen (€1,984 - €2.937 bruto op basis van 36 uur)
  • In eerste instantie zal er een tijdelijk dienstverband van een jaar zijn;
  • Reiskostenvergoeding van €0,08 per kilometer.

Heb jij interesse om als apothekersassistent op de afdeling instellingszorg te gaan werken? Solliciteer dan met jouw CV en motivatie.

Voor verdere vragen zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.
T: 0113 751 338
M: goes@startpeople.nl