Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Apothekersassistent parttime

Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0051063

Ben jij een gediplomeerd apothekersassistent en wil je het beste uit jezelf halen? Wij bieden jou een mooie parttime uitdaging voor 32 uur per week op een polikliniek in regio Rotterdam. Jouw takenpakket zal bestaan uit: aanschrijven recepten, pakken en controleren van geneesmiddelen.

Je hebt een diploma Apothekersassistent;
Je hebt minimaal een jaar ervaring het liefst in een poli apotheek;
Je bent parttime per direct beschikbaar;
Je kunt goed communiceren in het Nederlands;
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
Je hebt ervaring met CGM en Servisoft;
Je werkt nauwkeurig en hebt voldoende rekenvaardigheid.
Jij beschikt over de volgende competenties: samenwerken, initiatief nemen, resultaatgericht, organiseren, communicatief sterkt, patiëntgerichtheid en probleem analyse.

De klant betreft een medisch centrum gelegen in de regio Rotterdam. Het ziekenhuis heeft een missie: '' we werken hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen".

Start People Medi Interim is de specialist binnen RGF Staffing die zich richt op het bemiddelen van flexibel personeel in de zorg- en welzijnssector. Vanuit onze vestiging in Den Haag bedienen wij opdrachtgevers in Zuid Holland. Wij hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. Wij bemiddelen personeel naar een baan die past bij hun mogelijkheden en ambitie. Op deze manier leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo voegen wij unieke waarde toe aan mensen en organisaties!

Een salaris conform CAO schaal 6 (minimaal €13,67 en maximaal € 19,10 per uur bij een fulltime dienstverband);
Een parttime dienstverband voor 32 uur per week
Contract voor bepaalde tijd (tot januari met uitzicht op verlenging);
Vakantiegeld en vakantiedagen;
Toegang tot onze digitale leeromgeving met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature neem dan contact op met Tedros of Emilie
Dit kan door te bellen met het volgende nummer :088-0045805