Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Applicatie beheerder

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0046858

Ben jij op zoek naar een functie als applicatiebeheerder? Heb jij affiniteit met software ontwikkeling en wil je dit combineren met jouw talent op het gebied van communicatie? Lees dan snel verder, want dan is dit dé vacature voor jou!

De opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie en daarom op zoek naar een applicatie beheerder met ervaring, waardoor je al snel zelfstandig mee kan draaien in het team. Het spreekt jouw aan om jouw trainer en consultancy skills te kunnen gebruiken in deze functie als applicatiebeheerder.

Een dag ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:
Je begint de dag met een kop koffie en je bespreekt het afgelopen weekend met je collega's. Nadat je computer is opgestart bespreek je de dagstart met het hele team. Hierna begin je aan de dagelijkse controle van de geplande taken en check je in de applicatie omgeving of alles nog loopt zoals het zou moeten. Daarna werk je aan de binnengekomen service verzoeken. Je beoordeeld deze en je bent in staat om hierbij prioriteiten te stellen. Vervolgens begin je voor de lunch nog aan de geplande test- of uitzoekwerkzaamheden en de nog openstaande incidenten. Tijdens de lunch kun je een rondje lopen of lunchen met je collega's. Na de lunch verleg je jouw focus naar het deelnemen aan verbeterprojecten. Gedurende je werkzaamheden ben je alert voor veel voorkomende en of hoge impact zaken en weet je wanneer je eventueel je collega's in moet schakelen om maatregelen te treffen. Voordat je met een tevreden gevoel afsluit, werk je nog wat documentatie bij zoals werkinstructies of releasenotes.

  • Je beschikt over een relevante afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 of 3 jaar ervaring als applicatiebeheerder of functioneel beheerder binnen Dynamics AX;
  • Je hebt ervaring met Microsoft Dynamics AX 2012 en Microsoft SQL;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Het is een pré als je ITIL gecertificeerd bent.

Het bedrijf is gevestigd in Breda. Het kantoor is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Tilburg of Roosendaal. De organisatie bevindt zich in een internationale setting, maar het is nog steeds merkbaar dat het van origine een familiebedrijf is. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor de medewerkers georganiseerd. Het ICT team is een divers team, waar ruimte is voor humor en plezier bij het werk. Daarnaast bestaat dit team uit mensen met een passie voor hun vak en organiseren ze een aantal keer per jaar een gezellig team uitje.

  • Een salaris gebaseerd op ervaring en opleidingsniveau;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • Een fulltime dienstverband, beginnend met een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een functie met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw creativiteit;