Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts - anios cohortafdeling ggz

SP Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0033270

Ben je arts - anios en per direct beschikbaar? En wil je graag voor tenminste 3 maanden voor minimaal 24 uur per week je deskundige steentje bijdragen aan de Nederlandse gezondheidszorg in de strijd tegen Covid-19? Op de cohortafdeling bij deze ggz instelling in Rotterdam is er ruimte voor jou! Hierdoor krijg je de kans je kennis als arts in te zetten en verder uit te bereiden in deze bijzondere en ingrijpende periode. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

In deze functie ondersteun je als arts de cohortafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de somatische zorg tijdens de klinische opname van patiënten die naast het hebben van psychiatrische en somatische klachten ook besmet zijn met Covid-19. Je voert medische intake en opnamegesprekken, je diagnostiseert en behandelt. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en ben je betrokken bij crisis beoordelingen. Tot slot draag je zorg voor een duidelijke overdracht naar andere teams. Uiteraard werk je onder supervisie van de psychiater en/of verslavingsarts.

Deze uitdagende en veelzijdige functie geeft jou als arts een unieke kans om samen met andere zorgprofessionals de strijd aan te gaan tegen Covid-19.

 • Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond en bent in het bezit van een geldige BIG- registratie als arts.
 • Je bent voor minimaal 3 maanden beschikbaar. Ben je voor een langere tijd beschikbaar? Reageer ook dan op deze vacature!
 • Je bent minimaal 24 uur per week inzetbaar.
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.
 • Je beschikt over een flexibele werkhouding en kunt snel schakelen want geen werkdag is hetzelfde en omstandigheden kunnen binnen een kort tijdsbestek veranderen.
 • Je bent een teamspeler maar bent ook in staat om zelfstandig te werken en gaat verantwoordelijkheden als voorwacht arts niet uit de weg.

De organisatie maakt onderdeel uit van een grote GGZ aanbieder met een zeer uitgebreid aanbod aan hulpverlening op het gebied van onder andere verslaving en (forensische) psychiatrie. Elke dag zetten de bevlogen professionals in deze organisatie zich in om de kwaliteit en toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland vooruit te helpen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Dit doen zij door middel van samenwerking binnen diverse specialismegroepen, wetenschappelijk onderzoek, professionele ontwikkeling via de eigen academie en de ontwikkeling en innovatie van nieuwe behandelmethoden.

En ondanks dat dit bedrijf onderdeel uitmaakt van een grote GGZ aanbieder, merk je dit niet op de werkvloer. Je werkt in een kleinschalig team. Een ieder kent elkaar, de lijnen zijn kort.

Je werkt samen met bevlogen en enthousiaste collega’s. Medewerkers geven aan dat het prettige en leuke van de werksfeer is het samenwerken en de betrokkenheid van medewerkers naar elkaar toe. De medewerkers zijn open en direct. Ze geven elkaar complimenten, maar ook gerichte feedback op zaken. Een ieder wordt gewoon met 'je' en 'jij' aangesproken.

 • Een unieke en leerzame kans om jouw medische kennis als arts - anios binnen de ggz in te zetten en te vergroten.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 4.053, - en maximaal € 5.439, - (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur en is afhankelijk van werkervaring.
 • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Doordat dit bedrijf onderdeel is van een grote GGZ aanbieder, de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij, Anouk van Rosmalen Senior Consultant Arts en Specialist regio Rotterdam en Dordrecht, op. Dit kan telefonisch: 06-13579640 en uiteraard per mail avanrosmalen@startpeople.nl

Je interesse kenbaar maken kan ook via onderstaande button. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.