Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts ANIOS Corona parttime

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Zwolle
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0018403

Als Nederland zijnde verkeren wij momenteel in een bijzondere tijd. Het Corona virus heeft een grote impact op ons allen. Nog steeds raken mensen besmet, terwijl er nog weinig bekend is over COVID-19. Het virus grijpt snel om zich heen en vraagt steeds meer van iedereen die werkzaam is in de Zorg en Welzijnssector.
Om in de regio Deventer en Zwolle tijdig bij sturen doe ik een beroep op alle artsen en/of oud gedienden middels deze vacature oproep. Laat mij weten of je wat zou willen betekenen in deze Corona crisis. Ga samen met onze zorgprofessionals, hun collega’s en de regionale instellingen de strijd aan. Jullie inzet wordt mogelijk keihard nodig!

  • Afgeronde opleiding geneeskunde;
  • minimaal 20 uur per week beschikbaar;
  • je bent in bezit (of geweest) van een BIG registratie van arts;
  • je staat als Arts / ANIOS klaar om je professie in te zetten.

Mogelijk kun je als arts / ANIOS in deze tijd tegen COVID-19 een hele waardevolle bijdrage leveren bij een van onze opdrachtgevers in de regio Zwolle. De aanvragen die wij krijgen komen bijvoorbeeld van de verschillende GGD-en uit deze regio. Uiteraard ga ik met jou in gesprek om te bekijken wat als arts / ANIOS het beste zou passen. Dus het is op basis van jouw voorkeur.

Dit betreft een oproep voor tijdelijk werk & inzet.
Uren, salaris, duur alles is in overleg dus ik kom graag verder met je in contact om deze vacature te bespreken.
Mijn naam is Hendrik Wichers (Senior Consultant Arts en Specialist) Ik ben goed te bereiken op: 06-14753231 of per mail hwichers@startpeople.nl