Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts ANIOS COVID-19

Start People Arts en Specialist Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0031089

Ben jij arts en wil jij een steentje bijdragen aan de Nederlandse gezondheidszorg in de strijd tegen COVID-19? Bekijk dan snel de vacature van arts/ANIOS die wij hebben bij verschillende GGD-en in het land.

Je bent als arts werkzaam binnen het bron- en contactonderzoek van de GGD. Je verricht na een gedegen inwerkperiode o.a. superviserende taken op het gebied van het voorkomen en bestrijden van COVID-19. Op dit moment zoeken wij voor regio Amsterdam e.o. artsen die minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn. Ben jij voor een periode van minimaal 6 maanden inzetbaar? Lees dan verder!

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je ondersteunt de medewerkers van de afdeling medisch inhoudelijk.
 • Je overlegt waar nodig met huisartsen en medisch specialisten.
 • Je bent pro actief en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent basisarts met een geldige BIG-registratie of ontvangt deze op korte termijn.
 • Je bent een teamspeler en kunt snel schakelen.
 • Je bent in staat snel zelfstandig te werken.
 • Je ben in staat om mensen te begeleiden bij het te woord staan van klanten van de GGD.

Ben jij ingeloot voor jouw specialisatie en wil jij de komende maanden zinvol besteden? Reageer dan op deze tijdelijke baan. Nog geen zicht op een opleidingsplek of vaste baan? Na dit contract voor bepaalde tijd helpen wij je uiteraard bij het vinden van nieuwe baan die past bij jouw wensen en ambities.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stephanie van Soelen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl.

De GGD voert veel verschillende taken uit op het gebied van de publieke gezondheid. Binnen de GGD zijn afdelingen ingericht in de strijd tegen Corona, zoals teststraten, klantcontactcentra en bron- en contactonderzoek afdelingen. Zet jij jouw deskundigheid graag in tijdens deze bijzondere periode? Maak dan nu kennis met deze dynamische en specialistische organisatie in Amsterdam e.o.

 • Inschaling naar kennis en ervaring.
 • Tijdelijk contract.
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (36 uur, 9 uur per dag werken is mogelijk), indien je parttime wil werken, dan kan dat voor 32 uur per week.
 • Flexibiliteit als het gaat om werkdagen en weekenden.