Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts / ANIOS GGZ

SP Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Schiedam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0009195

Wil jij je als arts goed voorbereiden op de huisartsenopleiding en je toelatingskansen vergroten door het opdoen van waardevolle werkervaring buiten het ziekenhuis? Of ben je benieuwd wat werken als arts binnen de ggz jou te bieden heeft? Vanwege de uitstroom van artsen naar de opleiding tot psychiater en naar de huisartsenopleiding heeft deze middelgrote regionale ggz aanbieder binnen het mobiel behandelteam ruimte voor jou! Laat je verrassen door dit boeiende vakgebied.

Je komt als arts/ ANIOS te werken binnen het mobiel behandelteam in de regio Rotterdam. Dit is een team dat complexe en chronische problematiek behandelt op het gebied van stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen. Deze problematieken zal jij later ook veel in de huisartsenpraktijk tegen komen.

Je werkdag begint met een medisch overleg met het multidisciplinaire team. Dit team bestaat uit verschillende disciplines zoals een psychiater, ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker, psycholoog, ambulant verpleegkundige en een trajectbegeleider. Ieder draagt vanuit zijn/ haar eigen expertise een steentje bij.
Je houdt je als arts bezig met psychiatrische diagnostiek en behandeling, geïndiceerd lichamelijk onderzoek en somatische anamnese. Daarnaast coördineer jij de uitvoering van de behandeling. Uiteraard wordt je goed ingewerkt en begeleid.

Werk je liever binnen een ander team of met een andere doelgroep? Dat is het voordeel van deze instelling; het zorgaanbod is divers en er wordt graag samen met jou gekeken welke doelgroep en welke locatie het beste aansluit bij jouw wensen en ambities.

 • Je bent een (bijna) afgestudeerd basisarts.
 • Je bent in het bezit of in afwachting van een BIG registratie.
 • Je vind het boeiend het vakgebied psychiatrie beter te leren kennen.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt een rijbewijs in verband met de bereikbaarheidsdiensten.

Het betreft een regionale ggz organisatie met ongeveer 1100 medewerkers verspreid over diverse locaties in de regio Den Haag en Rotterdam. Er wordt een breed aanbod aan zorg geboden, van basis GGZ tot zeer specialistisch, zowel ambulant als in de kliniek. En doordat het een relatief kleine organisatie betreft ben je geen nummer. Huidige medewerkers omschrijven deze organisatie als een warm bad waarin je terecht komt. Een bedrijf waar je wordt gehoord en waar je de ruimte krijgt kennis te maken met het boeiende vakgebied en jezelf als arts verder te ontwikkelen.

Er wordt gewerkt vanuit de belofte cliënten te helpen de regie over hun leven te hervinden. Hun wensen en behoeften zijn daarbij het uitgangspunt. Samen wordt er gekeken naar wat de beste behandeling is, op maat en zo dicht mogelijk in de leefomgeving van de cliënt. De naasten van de cliënt worden nauw bij de zorgverlening betrokken indien dit mogelijk en gewenst is. Omdat de psychische problemen vaak niet op zichzelf staan is er een nauwe samenwerking met huisartsen, thuiszorgorganisaties, andere zorginstellingen en woningcorporaties.

Een ontzettende leerzame werkomgeving dus! En bevalt het werk binnen dit bedrijf zo goed en wil je helemaal niet meer weg? Deze instelling biedt de opleiding tot psychiater waardoor je nog lang niet bent uitgeleerd.

Wij bieden voor deze positie van arts / ANIOS ggz in de regio Rotterdam het volgende:

 • Een baan die aansluit op jouw wensen met betrekking tot doelgroep, werklocatie en werktijden.
 • In eerste instantie een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je 6 maanden beschikbaar? Neem ook dan contact met ons op.
 • Inschaling CAO GGZ, salarisschaal 65; maximaal €5126 op basis van 36 uur per week.
 • Mogelijkheden voor 36 uur (fulltime) per week. Parttime werken is ook mogelijk.
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen.
 • Uitgebreide mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing.

Wil jij graag aan de slag als arts / ANIOS in de regio Rotterdam? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton.
Wil je meer informatie of graag een keer meelopen om sfeer te proeven? Neem dan contact op met Anouk van Rosmalen via 06-13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl.

Twijfel je als basisarts nog welke werkomgeving het beste bij jou past? Neem ook dan contact op met Anouk voor het plannen van een vrijblijvend en kosteloos loopbaangesprek bij jou in de buurt.