Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts ANIOS ouderenzorg

SP Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0022655

Ben je basisarts of studeer je binnenkort af en overweeg je om huisarts te worden? Vergroot jouw kansen om toegelaten te worden tot de opleiding en in aanmerking te komen voor vrijstellingen door nu werkervaring op te doen binnen de ouderengeneeskunde. Omdat bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam artsen uitstromen die gaan starten met hun specialisatie is er ruimte voor jou!

Je maakt als arts kennis met een doelgroep waar je later als huisarts veel mee te maken zult hebben. Een groot deel van je tijd zal je binnen de huisartsenpraktijk besteden aan contacten met ouderen. In deze functie van arts ouderenzorg krijg je de mogelijkheid je te verdiepen in de geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrische revalidatie, palliatieve zorg, chronische somatiek en/ of chronische PG. Je ontwikkelt jezelf als arts in de breedte van het vak en dit helpt jou bij het solliciteren naar een plek bij de huisartsgeneeskunde.

Dagelijks lever je een actieve bijdrage in de directe medische zorg aan ouderen en chronisch zieken. Je takenpakket is divers. Zo ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen én begeleiden van ouderen met een vaak complexe, samengestelde zorgvraag waarbij je naast de focus op het medisch probleem ook kijkt naar de mens achter de cliënt en diens behoeften. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de bewoner, diens netwerk en externe specialisten en zorgverleners.

Je maakt onderdeel uit van een deskundig multidisciplinair team met onder andere specialisten ouderengeneeskunde, consulterend psychiaters, collega artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, GZ-psychologen en SPH’ers. Je bent werkzaam onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde die er voor zorgt dat jij de tijd en ondersteuning krijgt om je ervaring als arts te verbreden en de organisatie te leren kennen. Collega’s staan voor jou klaar voor overleg en om je vragen te beantwoorden.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je na deze werkervaring zo door het vakgebied gegrepen bent dat je helemaal niet meer weg wilt. Geen nood! Deze instelling biedt jou voldoende doorgroeimogelijkheden zoals je specialiseren tot specialist ouderengeneeskunde.

Deze functie past goed bij jou want jij:

 • wilt als arts ANIOS waardevolle werkervaring opdoen voordat jij je als huisarts specialiseert;
 • hebt de opleiding Geneeskunde afgerond of je rondt deze binnenkort af;
 • hebt een BIG-registratie als arts of ontvangt deze op korte termijn;
 • bent enthousiast, gedreven en een echte teamplayer;
 • bent bij voorkeur fulltime, 36 uur per week, beschikbaar voor minimaal 6 maanden. Parttime is bespreekbaar;
 • bent in het bezit van een rijbewijs. Een eigen auto is geen vereiste!

Deze ouderenzorgorganisatie met ongeveer 2200 medewerkers in de omgeving van Rotterdam bied je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de ouderenzorg. Je werkt in een gezellig team met gedreven professionals waar naast hard werken ook ruimte is voor dagelijks een gezamenlijke lunch met elkaar en een boel humor.

De missie van deze instelling is dat iedere cliënt liefde en aandacht verdiend; elke dag, op elk moment. Jij draagt als arts hieraan bij door kwaliteit van zorg te bieden aan de kwetsbare ouderen, bij leven en bij sterven. Deze zorg bied je op een liefdevolle en deskundige wijze. Jij krijgt volop de ruimte om zelfstandig vanuit je professionele verantwoordelijkheid te werken en keuzes te maken.

Om de kwaliteit van de geboden zorg op het hoogste niveau te houden en om te kunnen innoveren om de deskundige zorg en behandeling nog beter te maken wordt er samengewerkt met vele professionals zoals partners in kennisinstituten, de wetenschap, ziekenhuizen en huisartsen.

Ben je benieuwd hoe de werkdag van een arts binnen deze instelling er in de praktijk uitziet? Kom sfeer proeven en ga met een arts in gesprek!

Nadat je je interesse in deze functie bij ons kenbaar hebt gemaakt, maken wij telefonisch kennis en nemen je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact op locatie, maar gezien de huidige situatie kiezen wij voor andere opties.

 • Een leerzame en afwisselende functie in een werkomgeving waar ruimte is voor (vakinhoudelijke) verdieping.
 • Een perfecte voorbereiding op je specialisatie tot huisarts.
 • Weinig diensten waardoor je veel tijd overhoudt voor andere leuke dingen.
 • Een tijdelijk contract voor minimaal 6 maanden, dit is afhankelijk van jouw wensen, met een marktconform salaris tussen de €3707 en € 5.585 op basis van een 36-urige werkweek conform de cao VVT, FWG 65. Inschaling is afhankelijk van werkervaring.
 • Begeleiding door een vaste praktijkbegeleider.
 • Deelname aan diverse trainingen om jouw vaardigheden als arts verder te ontwikkelen.
 • Een goede verlofregeling, vakantiegeld en de mogelijkheid tot het aansluiten bij een collectieve zorgverzekering.

Enthousiast geworden of heb je nog vragen? Reageer via onderstaande sollicitatiebutton of stel je vragen aan mij, Anouk van Rosmalen Senior Consultant regio Rotterdam en Dordrecht, via 06-13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl.

Ben je er als basisarts nog niet uit welke werkplek of vakgebied het beste past? En gaat je voorkeur uit naar werken in de omgeving van Rotterdam of Dordrecht? Neem ook dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend loopbaangesprek.