Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts ANIOS vaccinatie en keuringen

Start People Arts en Specialist Enschede

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0013377

Wil jij als arts / ANIOS een afwisselende baan en de mogelijkheid om werktijden flexibel over de week in te delen? Zonder weekend- of avonddiensten? Lees dan snel verder!
In deze dynamische functie van arts / ANIOS vaccinatie en medische keuringen houd je je bezig met het uitvoeren van beroeps- en reisvaccinaties, preventief medische onderzoeken, geschiktheidskeuringen en rijbewijskeuringen voor de zakelijke markt en particulieren.
Doordat je op verschillende vestigingen en bij klanten op locatie komt, met verschillende mensen spreekt met ieder een andere aanleiding is geen dag hetzelfde. Zo voer je het ene moment een rijbewijskeuring uit en het andere moment doe je een (preventief) medisch onderzoek bij een politieagent. In deze functie heb je tevens een preventieve signaleringsrol.
Uiteraard word je ingewerkt door een ervaren arts.

Je bent een flexibele, communicatief vaardige BIG-geregistreerde arts. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel.
De Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast kent MS Office voor jou geen geheimen. Reizen binnen Nederland vind je geen probleem. Uiteraard wordt er wel gekeken naar je woonplaats en zal in die provincie de nadruk komen te liggen.
Het is een pré als je ervaring hebt met het verrichten van medische keuringen en vaccinaties. Deze vacature niet wegklikken als je deze ervaring nog niet hebt. Wij leren het je graag!

Deze organisatie is een zeer ervaren specialist op het gebied van reis- en beroepsvaccinaties, health checks, preventief medische onderzoeken en keuringen voor de zakelijke markt en particulieren. Met meer dan 25 vestigingen door heel Nederland garanderen zij een landelijke dekking. Deze vacature van arts vaccinaties en keuringen is gesteld in de regio Apeldoorn,

Flexibele werktijden en geen weekend- of avonddiensten.
Salaris conform arbeidsregeling min. €3600 max. €6500 op basis van een fulltime werkweek,
Mogelijkheden vanaf 16 uur per week (parttime) tot fulltime dienstverband.
We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar gaan graag een langdurige samenwerking aan.
.Opleiding voor het uitvoeren van medische keuringen indien noodzakelijk zoals de basismodule reizigersadvisering (LCR training)
Uitstekende reiskostenvergoeding.
Reageer via de button op deze vacature van arts vaccinaties en keuringen of neem voor meer informatie direct contact op met Ruth Agterbos Consultant Start People Arts en Specialist regio Twente en Achterhoek via: 06-38076205 of ragterbos@startpeople.nl
Na jouw sollicitatie maakt Ruth met jou een afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij jou in de buurt en het bespreken van de vacature. Vervolgens brengen wij je in contact met de opdrachtgever.

De gehele sollicitatieprocedure vindt plaats binnen een kort tijdsbestek. Des te sneller kan jij aan de slag!
Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven en meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden maakt onderdeel uit van de procedure.