Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts Bedrijfsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0003839

Ambieer je een veelzijdige en afwisselende functie buiten het ziekenhuis? Zonder diensten? Met cliëntcontact? En de mogelijkheid om je verder te specialiseren? Laat je verrassen door de bedrijfsgeneeskunde!

Vanwege uitbreiding van de klantenportefeuille is er bij onze opdrachtgever voor de regio groot Rotterdam ruimte voor een arts met interesse in de bedrijfsgeneeskunde.

Als arts haal jij voldoening uit het bevorderen van de gezondheid en inzetbaarheid van mensen zodat zij vol energie hun werk weer uit kunnen oefenen. Je levert een bijdrage aan gemotiveerde medewerkers die met plezier werken en het verschil maken. Het adviseren van werkgevers en werknemers over werk en gezondheid staat voorop. En dit doe je niet alleen. Je werkt nauw samen met arbeidsdeskundigen, loopbaanadviseurs, coaches, mediators en verzuimconsultants. Alle disciplines zijn in huis waardoor de lijnen erg kort zijn.

De gesprekken die jij voert vinden plaats op verschillende spreekuurlocaties, op regiokantoren of bij de klant zelf. Je bedient zowel kleine als grote klanten in diverse sectoren. De diversiteit aan gesprekspartners, taken, werklocaties en de verscheidenheid aan medische en psychosociale problematiek maakt dit werk zo boeiend.

Je werkt in taakdelegatie en uiteraard altijd onder supervisie van een geregistreerd bedrijfsarts die graag zijn/haar kennis en enthousiasme over het vak met jou deelt. De verzuimconsultants zijn verantwoordelijk voor het proces. Hierdoor krijg jij volop de ruimte om je te focussen op je eigen werkzaamheden en heb je meer tijd en aandacht voor de cliënt.

Je bent een communicatief vaardige, initiatiefrijke en resultaatgerichte basisarts. Je hebt affiniteit met de bedrijfsgeneeskunde, of je staat open om dit specialisme verder te verkennen.

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je past je communicatiewijze moeiteloos aan aan de specifieke situatie of persoon en hebt een actieve luisterhouding waardoor je in korte tijd tot een adequate situatiebeoordeling kan komen. Met jouw enthousiasme weet je anderen weer in beweging te krijgen. Uiteraard beschik je over een geldige BIG-registratie of ontvangt deze binnenkort.

Ben jij een geregistreerd bedrijfsarts en spreekt deze organisatie jou aan? Aarzel dan niet om ook op deze vacature te reageren.

Je komt te werken in een transparante en inspirerende werkomgeving waar een open sfeer heerst met korte lijnen. De organisatie is groeiend, maar blijft hun kenmerkende familiaire karakter behouden.
Je maakt onderdeel uit van een hecht team met leergierige en deskundige collega’s. Kom je ergens niet uit, dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit bedrijf is een gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen. Er wordt samengewerkt met zowel het opleidingsinstituut NSPOH als het SGBO. De opleiding tot bedrijfsarts wordt volledig betaald.

Wil jij onderzoeken of dit bedrijf bij jou past? Wij regelen graag een meeloopdag voor je.

Wij bieden voor deze positie van arts het volgende:

  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
  • Geen diensten dus de avonden en weekenden vrij!
  • Een marktconform salaris.
  • Je start met een jaarcontract, direct in dienst bij de organisatie. Deze wordt daarna omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Mogelijkheden vanaf 24 uur (parttime) tot 40 uur (fulltime) per week (Gedurende de opleiding ben je 32 uur per week beschikbaar).
  • De mogelijkheid om je verder te specialiseren tot bedrijfsarts op kosten van de werkgever.
  • Begeleiding op maat van een praktijkopleider.
  • Laptop en telefoon.

Reageren kan via onderstaande button.

Neem voor meer informatie contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Arts en Specialist, regio Rotterdam en Dordrecht: 06-13579640 of per e-mail avanrosmalen@startpeople.nl

Na jouw sollicitatie neemt Anouk contact met jou op voor het plannen van een persoonlijke kennismaking bij jou in de buurt en het bespreken van de vacature. Vervolgens brengt zij je in contact met de opdrachtgever. De gehele sollicitatieprocedure vindt plaats binnen een kort tijdsbestek. Des te sneller kan jij aan de slag!

Samengevat:
arts, basisarts, geneeskunde, ANIOS, Rotterdam, Dordrecht, zuid-holland, fulltime, parttime.