Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts Bedrijfsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0004242

Denk jij dat bedrijfsgeneeskunde een stoffig specialisme is? Dan heb je het mis! Laat jij je verrassen door dit boeiende vakgebied met doorgroeimogelijkheden en voldoende vrije tijd buiten het werk voor andere leuke dingen? Wij hebben vanwege uitbreiding van het team bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam ruimte voor een enthousiaste basisarts.

Jouw werkdagen als (bedrijfs)arts zijn afwisselend. Het ene moment bespreek jij met een manager de verzuimtrends van de organisatie en denk je mee hoe het verzuim verlaagd- en de vitaliteit van medewerkers verhoogd kan worden. Het volgende moment houd je – al dan niet op locatie – spreekuur voor werknemers.

De nadruk binnen deze functie ligt op het ondersteunen van medewerkers om gezonder en vitaler te worden. Je krijgt ruim de tijd voor het vaststellen van de problematiek en voor het bepalen van het re-integratiebeleid. Hierdoor kan je genoeg persoonlijke aandacht aan de cliënt geven. Je werkt in een multidisciplinair team onder supervisie van een bedrijfsarts. Je werkt het meest samen met collega (bedrijfs)artsen, casemanagers, maatschappelijk werkers, psychologen, en re-integratie- en preventieadviseurs.

De afwisseling van werken in en buiten je spreekkamer en de diversiteit aan gesprekspartners en ziektebeelden maakt deze functie zo divers.

Deze vacature van arts / ANIOS is perfect voor jou want jij:

 • draagt graag je steentje bij aan vitale medewerkers en organisaties
 • hebt je studie Geneeskunde afgerond
 • bent in het bezit van een BIG-registratie tot basisarts
 • bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Dordrecht
 • bent sterk in mondeling en schriftelijk advies richting cliënt en leidinggevende
 • bent ambitieus en wilt jezelf blijven ontwikkelen

Dit bedrijf is landelijk georiënteerd en heeft een belangrijke bedrijfseconomische en maatschappelijke rol voor de werkenden in ons land. Het zet zich in voor het verlagen van verzuim binnen organisaties door middel van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Persoonlijke aandacht voor de cliënt is hierbij belangrijk.

De dienstverlening bestaat uit verzuimbegeleiding, (terugval)preventie, vitaliteitsbevordering en minimalisatie van arbeidsrisico’s. De dienstverlening is evidence based en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Er worden regelmatig kennissessies en masterclasses voor klanten en personeel georganiseerd.

Je komt te werken binnen een zeer ervaren en deskundige club. Het team waarin je gaat werken is in samenstelling heel divers. Er is een open cultuur. Jouw collega’s zijn toegankelijk en behulpzaam. Er is altijd ruimte voor overleg. Elk jaar sluit het bedrijf het jaar af met een groot landelijk feest en je gaat jaarlijks met je team uit eten.

Investeren in de ontwikkeling van eigen werknemers wordt erg belangrijk gevonden. Het inwerktraject bestaat uit een intern opleidingsprogramma bestaande uit een aantal weken. Je leert hierin het vak kennen, maakt kennis met je collega’s en vakgenoten in diverse disciplines, maar ook met de directie en de organisatie. Je gaat als arts al snel spreekuren draaien en andere taken op je nemen, hiervoor krijg je extra tijd om je dit goed eigen te maken. Tevens word je gekoppeld aan een supervisor die wekelijks intervisie en coaching geeft. Wanneer je een jaar in dienst bent, stroom je door naar de opleiding tot bedrijfsarts. Eveneens is het mogelijk om andere interne opleidingsprogramma’s te volgen via de eigen Academy.

Wil jij onderzoeken of deze instelling bij jou past? Wij regelen graag een meeloopdag voor je.

Wij bieden jou als arts / ANIOS in de omgeving van Rotterdam het volgende:

 • Geen (weekend)diensten dus voldoende vrije tijd voor andere leuke dingen.
 • Direct in dienst bij de werkgever.
 • Een interessante klantenportefeuille.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring (minimaal € 4150,- voor een beginnend arts tot maximaal € 8023,- bruto maandsalaris als ervaren bedrijfsarts, op basis van een fulltime werkweek van 40 uur).
 • Zowel fulltime als parttime (32 uur) mogelijkheden.
 • Je krijgt eerst een tijdelijk contract, waarna je de mogelijkheid hebt tot een vast contract.
 • Het perspectief door te stromen naar de opleiding tot bedrijfsarts welke volledig wordt vergoed.

Enthousiast geworden? Reageer op deze vacature van arts / ANIOS bedrijfsgeneeskunde via de button.
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Arts en Specialist Rotterdam en Dordrecht: 06- 13579640 of via e-mail: avanrosmalen@startpeople.nl