Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts Bedrijfsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Utrecht
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0006663

Ben jij arts en in het bezit van een geldige BIG-registratie? Heb jij interesse om aan de slag te gaan in de bedrijfsgeneeskunde? Lees dan snel verder!
In deze functie adviseer je werkgevers en werknemers over werk en gezondheid. Je bent een plezierige collega die snel z'n weg vindt binnen deze leuke organisatie. Je komt als anios te werken onder een geregistreerde bedrijfsarts. Je werkt in taakdelegatie en hierdoor is er een nauwe samenwerking met de verzuimconsultants. Door deze verlangde arm constructie is er ruimte om je te focussen op jouw professionaliteit.
De spreekuren die je houdt zijn op verschillende spreekuurlocaties, regiokantoren en/of bij de klant op locatie. Dit vraagt dus om flexibiliteit.
Samen met de verzuimconsultants, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en psychologen verlaag je, aantoonbaar en duurzaam, het verzuim bij werkgevers.

Je bent een flexibele artis met de ambitie om bedrijfsarts te worden. Je hebt mensenkennis, je geeft hoge prioriteit aan klanttevredenheid en je bent in staat om op een stimulerende wijze richting en begeleiding te geven aan werknemers en werkgevers. Je neemt verantwoordelijkheid en bent gericht op resultaat.

Daarnaast ben je:

  • Geïnteresseerd in anderen;
  • Communicatief vaardig;
  • In het bezit van een BIG-registratie;
  • Bereid om te reizen en in het bezit van een rijbewijs;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar, tijdens opleiding ben je 32 uur per week beschikbaar.

Ook ervaren artsen nodig wij van harte uit te solliciteren. Heb jij ervaring als huisarts, specialist ouderengeneeskunde, jeugdarts of bijvoorbeeld verzekeringsarts? Neem gerust contact om om de mogelijkheden te bespreken.

Je komt te werken binnen een organisatie met oog voor alle medewerkers. Zij investeren dan ook veel in de ontwikkeling van hun mensen. De opleiding tot bedrijfsarts wordt dan ook volledig betaald. De organisatie is groeiend, maar blijft hun kenmerkende familiaire karakter behouden. Wil jij onderzoeken of jij bij ze past? Wij regelen graag een meeloopdag voor je.

Wij bieden je een uitdagende functie bij een professionele, landelijk werkende organisatie. Uiteraard met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en perspectief om je te specialiseren en door te groeien tot Bedrijfsarts. Je start met een tijdelijk contract voor een jaar. Deze wordt daarna omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Indien je de opleiding tot Bedrijfsarts gaat volgen, wordt deze volledig vergoed door de werkgever. Gedurende de opleiding ben je 32 uur per week beschikbaar.
Voor vragen en de mogelijkheden in de regio Utrecht neem contact op met Hendrik Wichers, Consultant Arts en Specialist. Bereikbaar op 06-14753231 of per mail: hwichers@startpeople.nl

Reageren kan ook via de button op onze website.

Samengevat: arts, bedrijfsgeneeskunde, vacature, Utrecht, bedrijfsarts, bedrijfsgeneeskunde, anios, basisarts, parttime, fulltime