Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts GGD Corona Vaccinaties Parttime

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0035981

Momenteel bevinden wij ons in Nederland in de derde golf van COVID-19. Het vaccinatieproces is inmiddels op veel plaatsen in gang gezet.. Om deze reden zijn wij op zoek naar jou als basisarts of eventueel gepensioneerd specialist.. Je gaat werken bij de GGD en wordt onderdeel van het COVID-team. Je bent intensief betrokken bij het vaccinatieproces. Elke werkdag ben jij hét aanspreekpunt voor het nog te vormen vaccinatie-team, bestaande uit doktersassistenten en verpleegkundigen. Daarnaast heb je een adviserende rol binnen de GGD en naar alle partners in het COVID-19 proces. Wil jij bijvoorbeeld meer kennis en ervaring met betrekking tot infectieziektebestrijding? Dan biedt deze functie jou de kans! Na een inwerkperiode zal je zelfstandig gaan werken met laagdrempelig de mogelijkheid tot overleg met een arts M&G/ infectieziektebestrijding.

  • Je bent door het bovenstaande geënthousiasmeerd en hebt een afgeronde opleiding geneeskunde;
  • Je bent voor 3tot 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van in ieder geval 3 tot 6 maanden. Ben je langer beschikbaar? Dit maakt ons extra gelukkig!
  • Jij bent in bezit van een geldige BIG-registratie van arts;
  • Je hebt kennis van en vaardigheden rondom vaccineren, injecteren en de meest voorkomende bijwerkingen en overgevoeligheidsreacties;
  • Je staat als arts/ ANIOS klaar om binnen de grootste gezondheidsorganisatie van Nederland aan de slag te gaan;

Mogelijk kun je als basisarts in deze tijd tegen COVID-19 een hele waardevolle bijdrage leveren bij deze organisatie. Is dit niet helemaal wat jij zoekt? Misschien past één van onze andere opdrachtgevers in de regio Amsterdam en Utrecht wel beter bij jou! Uiteraard ga ik met jou in gesprek om te bekijken wat als arts/ ANIOS het beste zou passen. Alles wat wij doen is op basis van jouw eigen voorkeur.

Deze vacature betreft een oproep voor tijdelijk werk en inzet in de regio Amsterdam.
Het aantal uur dat je komt te werken (het kan zowel parttime als fulltime), het salaris en en duur van de opdracht, alles is in overleg en afhankelijk van jouw werkervaring en wensen. Ik kom dus graag verder met jou in contact om deze vacature te bespreken. Mijn naam is Laurens Lock, Consultant Arts & Specialist. Ik ben van maandag tot en met vrijdag goed te bereiken op; 06-13715847 of per mail; llock@startpeople.nl