Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts Seksuele Gezondheid parttime

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Utrecht
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0026735

Ben jij vanaf september beschikbaar en lijkt het je leuk om ervaring op te doen in de sociale geneeskunde? Uiteraard ben je ook welkom als je al ervaring hebt binnen de seksuele gezondheidszorg.
Als ANIOS | arts M+G bij GGD regio Utrecht werk je in een team van artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en GB-functionarissen. Samen werken jullie aan het verbeteren van de seksuele gezondheid van inwoners door actieve deelname aan beleidsvorming, preventietaken & monitoring, surveillance en wetenschappelijk onderzoek. Je bent met name achterwacht en een vraagbaak voor de verpleegkundigen seksuele gezondheid die de consulten veelal uitvoeren, als arts kun je erbij geroepen worden en voer je met name supervisie uit.

Je komt voornamelijk te werken op het stadskantoor te Utrecht of op onze locatie in Amersfoort.

Wat vragen wij van jou?
Je bent ANIOS of arts M+G met een geldige BIG-registratie. Registratie profiel infectieziektebestrijding KNMG is een pré. Je bent in staat medisch inhoudelijke beslissingen te nemen op het gebied van infectieziektebestrijding en seksuele gezondheid. Je voert op respectvolle en open wijze het gesprek met cliënten over seksuele gezondheid.

Daarnaast zien we graag in jou terug:

  • Een voorkeur voor werken in een multidisciplinair team;
  • Vaardig met EPD’s en je snel in kunnen werken in SH-direct;
  • Het kunnen behouden van overzicht en coördinerende vaardigheden;
  • Een gedreven en flexibele houding. Je bent in staat je werkzaamheden efficiënt en effectief in te plannen.

Het team Seksuele Gezondheid is een samenwerkingsverband tussen GGDrU en de afdeling Volksgezondheid van de gemeente Utrecht en is werkzaam op het gebied van de seksuele gezondheid en soa-bestrijding. Deze aanvullende zorg op de reguliere huisartsenzorg richt zich vooral op kwetsbare groepen en cliënten die veel seksueel risicogedrag vertonen.
Onze activiteiten bestaan uit individuele spreekuren omtrent soa en seksuele gezondheid, vaccinatieprogramma’s, projecten, onderzoek en collectieve voorlichting op het gebied van de seksuele gezondheidszorg. Andere samenwerkingspartners zijn eerste- en tweedelijns zorgverleners en een breed netwerk van organisaties in de regio Utrecht. Kernwaarden in ons werk zijn autonomie, weerbaarheid, respect en het recht op seksuele- en relationele vorming. Onze locaties in Utrecht en Amersfoort zijn uiteraard ook goed bereikbaar vanuit Zeist, Hilversum en Soest.

Een uitdagende en afwisselende tijdelijke baan tot eind 2020 van minimaal 24 (parttime) en maximaal 32 uur (fulltime) per week.

  • Je komt te werken in een stimulerende werkomgeving met prettige collega’s waar kwaliteit en een goede sfeer belangrijk zijn.
  • Een salaris, dat afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €3.526,- en maximaal € 5.118,- bruto per maand bedraagt (salarisschaal 11) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week.
  • Artsen M+G met een profielopleiding IZB komen in aanmerking voor schaal 12..
  • Bijscholing op het gebied van infectieziektebestrijding, soa en seksualiteit behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse in deze leuke functie? Pak dan nu je telefoon en bel Hendrik Wichers, Senior Consultant Arts en Specialist, 06-14753231 of mail hwichers@startpeople.nl

Uiteraard kun je ook solliciteren via de button op onze eigen website.