Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts Sociaal Medisch Adviseur

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
Leiden
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0020461

Ben je arts en wil je graag parttime werken tijdens kantooruren in de regio Leiden? Zoek je een adviserende functie in een klein team waar jij en je collega's voor elkaar klaarstaan? Dan spreekt de functie van arts (medisch adviseur) jou vast aan!

Om 8.30 uur wandel je het kantoor binnen. Nadat je koffie hebt gehaald praat je even kort met je collega's over het weekend en maakt een afspraak om later samen te gaan lunchen. Om 9.00 uur begint je spreekuur en komt de eerste cliënt binnen. Als arts / medisch adviseur behandel je aanvragen voor sociaal medisch advies van bijvoorbeeld gemeenten, sociale diensten en urgentiecommissies. Je voert gesprekken met cliënten tijdens een spreekuur op één van de kantoren in de regio of ga je in een enkel geval op huisbezoek. Soms is dossieronderzoek voldoende. Je ziet gemiddeld 6 cliënten per dag gedurende het spreekuur.

In de middag is het tijd voor je dossiers. Na de gesprekken maak je een rapport met een advies. De adviezen betreffen o.a. arbeidsgeschiktheid, voorzieningen in het kader van de Participatiewet en de WMO, woonurgenties, gehandicapten parkeerkaarten en wilsbekwaamheid. Als arts (medisch adviseur) krijg je te maken met een diversiteit aan ziektebeelden. Je kunt als arts veel betekenen voor je cliënt, maar soms kun je ook te maken krijgen met weerstand over een besluit. Ondanks de zelfstandige aard van de functie, werk je nauw samen met collega artsen. Wekelijks vindt er een casuistiek overleg plaats en lever jij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsontwikkeling van het team.

Jij bent als arts geregistreerd in het BIG-register. Je hebt ervaring op het gebied van medische advisering en kennis van de wet- en regelgeving, maar dit is niet noodzakelijk. Omdat je te maken krijgt met een uiteenlopende clientpopulatie, ben je klantgericht en communicatief sterk. Je weet medische inhoudelijke informatie goed om te zetten in een schriftelijk advies. Je beschikt over een rijbewijs.

Na jouw sollicitatie neemt Stephanie contact met je op voor een eerste kennismaking. Wij hebben diverse digitale middelen tot onze beschikking voor een loopbaangesprek. Het is niet noodzakelijk om naar een vestiging te komen. Na dit gesprek waarin wij jouw wensen bespreken en je eerste vragen zijn beantwoord over de functie, ga je in gesprek met de organisatie in de vorm van een oriënterend gesprek. Je krijgt de mogelijkheid om (telefonisch) mee te lopen en wij zorgen ervoor dat je een helder beeld krijgt van de functie.

Het betreft een grote organisatie, waar vanuit verschillende divisies wordt gewerkt, waardoor jij met je collega's uit deze tak, deel uitmaakt van een groter geheel. De organisatie richt zich op bewaking, bescherming en bevordering van gezondheid en welbevinden van mensen. Collega's van deze afdelingen werken hier graag vanwege de persoonlijke en informele werksfeer op de afdeling. Het contact is laagdrempelig en je kunt altijd bij elkaar terecht met vragen. Dit zie je ook terug gedurende het inwerktraject, waardoor je beslagen ten ijs gaat. De mogelijkheiden tot ontwikkeling zijn ruim. Je valt als arts /medisch adviseur onder een afdelingsmanager die ook fysiek aanwezig is op de locatie, dit zorgt ervoor dat je ook met het management korte lijnen hebt.

Wil jij deel uitmaken van een betrokken team van artsen, waar jij een actieve bijdrage levert aan het verder professionaliseren van de afdeling? Maak dan eens vrijblijvend kennis en ontdek wat het werken binnen deze organisatie in de regio Leiden zo leuk maakt!

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring is je salaris van de medisch adviseur minimaal € 2.914 met een uitloop tot maximaal € 5.067,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Reiskostenregeling voor zowel woon-werkverkeer als dienstreizen.
  • Je ontvangt een contract in eerste instantie van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een goede verlofregeling, 8,33% vakantiegeld en de mogelijkheid tot het aansluiten bij een collectieve zorgverzekering.
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Parttime kan vanaf 24 uur per week.
  • Een lease-auto behoort tot de mogelijkheden.
  • Een breed aanbod aan (online) trainingen op diverse vlakken, bijvoorbeeld een taalcursus, maar ook trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.
  • Je werkt tijdens kantooruren, geen onregelmatige diensten!
  • Begeleiding in je loopbaan vanuit één vaste consultant.

Ben jij nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Solliciteer voor een vrijblijvend gesprek via onderstaande sollicitatiebutton of stel je vragen aan Stephanie van Soelen, Senior Consultant Den Haag, Leiden en Gouda via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl

Ben je er als arts nog niet uit welke werkplek / vakgebied het beste past? En gaat je voorkeur uit naar werken in de regio Den Haag, Leiden of Gouda? Neem ook dan contact op met Stephanie voor een oriënterend loopbaangesprek.