Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts vaccinatie en medische keuringen parttime

Start People Arts en Specialist Amersfoort

Standplaats
Utrecht
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0010985

Ben jij arts / ANIOS en op zoek naar afwisseling in je werk en de mogelijkheid om werktijden flexibel over de week in te delen zonder weekend- of avonddiensten?

In deze dynamische functie van arts / ANIOS vaccinatie en medische keuringen houd je je bezig met het uitvoeren van beroeps- en reisvaccinaties, preventief medische onderzoeken, geschiktheidskeuringen en rijbewijskeuringen voor de zakelijke markt en particulieren.

Doordat je op verschillende vestigingen en bij klanten op locatie komt, met verschillende mensen spreekt met ieder een andere aanleiding is geen dag hetzelfde. Zo voer je het ene moment een rijbewijskeuring uit en het andere moment doe je een (preventief) medisch onderzoek bij een politieagent. In deze functie heb je tevens een preventieve signaleringsrol.

Uiteraard word je ingewerkt door een ervaren arts.

Je bent een flexibele, communicatief vaardige BIG- geregistreerde arts en woonachtig in de omgeving van Amersfoort of Utrecht. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel.

De Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast kent MS Office voor jou geen geheimen. Reizen binnen Nederland vind je geen probleem.

Het is een pré als je ervaring hebt met het verrichten van medische keuringen en vaccinaties. Deze vacature niet wegklikken als je deze ervaring nog niet hebt. Wij leren het je graag!

Ben je als arts woonachtig in een andere regio dan Amersfoort of Utrecht? Reageer ook dan op deze vacature van Arts / ANIOS. Wij hebben consultants en mogelijkheden verspreid over heel Nederland.

Deze organisatie is een zeer ervaren specialist op het gebied van reis- en beroepsvaccinaties, health checks, preventief medische onderzoeken en keuringen voor de zakelijke markt en particulieren. Met meer dan 25 vestigingen door heel Nederland garanderen zij een landelijke dekking.

  • Flexibele werktijden en geen weekend- of avonddiensten.
  • Markconform salaris.
  • Mogelijkheden vanaf 16 uur per week (parttime) tot fulltime.
  • We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar gaan graag een langdurige samenwerking aan.
  • Opleiding voor het uitvoeren van medische keuringen indien noodzakelijk.
  • Uitstekende reiskostenvergoeding op basis van kilometers of volledige OV vergoeding.
  • Leaseauto is bespreekbaar.

Reageer via de button op deze vacature van arts of neem voor meer informatie direct contact op met Hendrik Wichers, Senior Consultant Start People Arts en Specialist Amersfoort: 06-14753231 of hwichers@startpeople.nl.

Na jouw sollicitatie maakt Hendrik met jou een afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij jou in de buurt en het bespreken van de vacature. Vervolgens brengen wij je in contact met de opdrachtgever.
De gehele sollicitatieprocedure vindt plaats binnen een kort tijdsbestek. Des te sneller kan jij aan de slag!

Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven en meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden maakt onderdeel uit van de procedure.

Samengevat:
Arts, basisarts, anios, geneeskunde, vaccinatie, keuring, Utrecht, Amersfoort.