Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Arts verzekeringsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0008020

Gaat jouw voorkeur uit naar een maatschappelijk betrokken functie zonder diensten en waarin je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken? Werk je graag in een team waarin collega’s ook echt collega’s zijn en geen concurrenten? In een organisatie waar je de tijd en ruimte krijgt om je in de cliënt te verdiepen? Kom werken bij deze dynamische en professionele organisatie binnen de verzekeringsgeneeskunde in de regio Rotterdam/ Dordrecht.

Als basisarts ANIOS verzekeringsgeneeskunde beoordeel je cliënten die door ziekte of andere sociaal-medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. Je biedt hen perspectief op arbeid of zekerheid van inkomen via een uitkering.
Dit doe je door het voeren van spreekuren en het afnemen van anamnese. Je krijgt hierin ruimschoots de tijd om patiënten 1 op 1 te spreken. Je bekijkt hoe de meeste gezondheidswinst kan worden behaald. Je maakt de afweging tussen de positieve aspecten van passende arbeid en negatieve effecten bij het overschrijden van de belastbaarheid. Je bevindingen verwerk je tot een advies of een beslissing. De sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader waarin je uiteraard uitvoerig geschoold wordt.
Om tot de juiste beoordeling te komen kijk je niet alleen naar puur medische zaken, maar ook naar andere belangrijke beïnvloedende factoren zoals conflicten en geldzorgen. Je krijgt te maken met de hele breedte en diepte van het medische vak. Alle ziektebeelden en prognoses passeren de revue.
Dankzij jouw expertise kan iemand straks weer verder. Je leert jouw besluit duidelijk te motiveren.

Je vormt samen met de re-integratiebegeleider, de verzekeringsarts, de sociaal-medisch verpleegkundige, de arbeidsdeskundige de medewerkers verzuimbeheer en de teamondersteuner één team. Iedereen heeft een hart voor het vak en zet de klant centraal.

Als basisarts / ANIOS start je met een interne basisopleiding samen met andere collega's die ook nieuw zijn. Je wordt begeleid door een praktijkopleider en je werkt onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts. Na verloop van tijd kun je je specialiseren tot verzekeringsarts.

Deze vacature van arts ANIOS is perfect voor jou, want jij:

 • hebt je studie Geneeskunde afgerond of je rondt deze binnenkort af
 • bent in het bezit van een BIG-registratie tot basisarts of ontvangt deze op korte termijn
 • bent bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar. Minder uren (vanaf 24) is bespreekbaar
 • wilt werken in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht
 • bent leergierig en wil je graag verdiepen in wet- en regelgeving

Onze opdrachtgever is landelijk de grootste werkgever binnen het domein Arbeid en Gezondheid. De organisatie werkt actief samen met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties. Er is volop ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. management) en voor verdieping (o.a. onderzoek en opleiden). De organisatie heeft diverse locaties in o.a. Dordrecht, Rotterdam en Breda.

De vestigingen in Rotterdam en Dordrecht zijn goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Op de werkvloer heerst een open cultuur met een informele sfeer.

 • Een leerzame en uitdagende baan die zowel fulltime (38 uur) als in een parttime dienstverband wordt aangeboden.
 • Er is veel ruimte voor vakinhoudelijke en professionele loopbaanontwikkeling middels interne opleiding
 • Als basisarts start je met een minimaal salaris van € 4.314,52 bruto per maand bij een 38-urige werkweek, wat kan uitgroeien tot € 6.619 als je als verzekeringsarts met taakdelegatie werkt.
 • De mogelijkheid om de verzekeringsgeneeskunde te ervaren en opgeleid te worden tot verzekeringsarts. Deze opleiding wordt volledig vergoed en vindt plaats onder werktijd.
 • Thuis werken is deels mogelijk en je werktijden zijn flexibel in te delen.
 • Vakantiegeld en een 13e maand.
 • Een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (wetenschap, taakdelegatie, management, advies en beleid).

Enthousiast geworden over deze vacature van arts ANIOS verzekeringsgeneeskunde in Rotterdam / Dordrecht? Reageer via de button of neem voor meer informatie direct contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist via 06-13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl.