Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Arts verzekeringsgeneeskunde

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0008020

Gaat jouw voorkeur als arts uit naar een maatschappelijk betrokken functie zonder diensten en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken? Werk je graag samen met collega’s die ook echt collega’s zijn en geen concurrenten? In een organisatie waar je de tijd en ruimte krijgt om je ècht in de cliënt te verdiepen? Laat je dan verrassen door de verzekeringsgeneeskunde! Vanwege uitbreiding van het team zijn er bij onze opdrachtgever mogelijkheden voor jou in Rotterdam en Dordrecht.

Als arts bied je mensen met een beperking en/of ziekte een kans. Je voert spreekuren waarbij je zorgvuldig bekijkt wat het arbeidsvermogen is. Je helpt hen het andere te vinden wanneer het ene niet meer mogelijk is. Daarnaast bied je hen de zekerheid van een inkomen door een uitkering.

Je krijgt te maken met allerlei verschillende ziektebeelden en prognoses (wat je wellicht niet anders gewend bent). Je beoordeelt niet alleen het medisch dossier, maar ook de sociale omgeving van de cliënt en neemt andere belangrijke beïnvloedende factoren mee zoals conflicten en geldzorgen. Het is aan jou als arts om verbanden te leggen en verder te kijken dan de geclaimde klacht. Jouw bevindingen verwerk je in een advies of beslissing, vaak in samenspraak met de arbeidsdeskundige of re-integratiebegeleider. De sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader waarin je uiteraard uitvoerig geschoold wordt. Dankzij jouw expertise kan iemand straks weer verder met zijn/haar leven.

Wanneer je begint als arts verzekeringsgeneeskunde start je samen met andere collega's die ook nieuw zijn met de interne basisopleiding verzekeringsgeneeskunde. Deze opleiding vindt plaats onder werktijd. Op deze manier maak jij stap voor stap kennis met je nieuwe functie, de werkzaamheden en collega's. Je wordt begeleid door een vaste praktijkopleider. Uiteraard werk je onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts.
Je voert in het begin gemiddeld 3 spreekuren op een dag omdat je ook nog de opleiding volgt. Ieder spreekuur duurt ongeveer 60 minuten. Je hebt dus echt de tijd om je in de klant te verdiepen, wat in het ziekenhuis vaak niet het geval is.

Deze vacature van arts verzekeringsgeneeskunde is perfect voor jou, want jij:

 • hebt je studie Geneeskunde afgerond of je rondt deze binnenkort af;
 • bent in het bezit van een BIG-registratie tot basisarts of ontvangt deze op korte termijn;
 • bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Minder uren (vanaf 24) is bespreekbaar;
 • bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen in de verzekeringsgeneeskunde;
 • wilt naast je werk ook voldoende tijd overhouden voor andere leuke dingen.

Deze werkgever is landelijk een van de grootste spelers binnen het domein Arbeid en Gezondheid. De organisatie werkt actief samen met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties. De locatie bevindt zich in de regio Rotterdam of Dordrecht.
Er is volop ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. management) en voor verdieping (o.a. onderzoek en opleiden).

Er heerst op de werkvloer een informele sfeer waar men belangstelling heeft voor elkaar binnen een open bedrijfscultuur. Je boterham hoef je niet achter je computer op te eten want tijd voor pauze is hier heel normaal. Je werkt op een vestiging vlakbij uitvalswegen en het openbaar vervoer stopt bijna voor de deur. Hierdoor is je werkplek ook uitstekend bereikbaar vanuit de regio Den Haag, Schiedam en Gorinchem.

Wil je graag kennismaken met één van de artsen om een goed beeld te krijgen van de functie en de organisatie? Een dag(deel) meelopen om sfeer te proeven is altijd mogelijk!

 • Een leerzame en uitdagende baan die zowel fulltime (38 uur) als in een parttime dienstverband wordt aangeboden.
 • Er is veel ruimte voor vakinhoudelijke en professionele loopbaanontwikkeling middels interne opleiding
 • Als basisarts start je met een minimaal salaris van € 4.444 bruto per maand bij een 38-urige werkweek, wat kan uitgroeien tot € 6.818 als je als verzekeringsarts met taakdelegatie werkt.
 • De mogelijkheid om de verzekeringsgeneeskunde te ervaren en opgeleid te worden tot verzekeringsarts. Deze opleiding wordt volledig vergoed en vindt plaats onder werktijd.
 • Thuis werken is deels mogelijk en je werktijden zijn flexibel in te delen. Je werkt binnen reguliere kantoortijden.
 • Een keuzeplan voor het fiscaal aantrekkelijk uitruilen van arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (wetenschap, taakdelegatie, management, advies en beleid).

Ben je geïnteresseerd en wil je graag bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn als arts binnen de verzekeringsgeneeskunde in Rotterdam of Dordrecht? Reageer dan via de sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij. Ik ben Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Arts en Specialist Rotterdam en Dordrecht. Je kan mij telefonisch bereiken op 06-13579640, Whatsappen kan natuurlijk ook! Mailen kan naar avanrosmalen@startpeople.nl.

Na onze kennismaking breng ik je in contact met de opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek bespreken jullie jouw wensen en leer je de organisatie beter kennen. Door mee te lopen krijg je een goed beeld van de functie en de sfeer. Dit alles binnen een kort tijdsbestek. Des te eerder kan jij aan de slag!