4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Assemblage medewerker

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0005523

Voor een organisatie in Enschede zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker (m/v). Je gaat deel uit maken van een enthousiast productieteam dat samen verantwoordelijk is voor de assemblage van uiteenlopende producten voor de medische sector . Het gaat om fysiek lichte assemblage werkzaamheden in een schone en moderne werkomgeving. De werkzaamheden zijn reperterend en fijnmechanisch van aard. Doordat je werkt aan verschillende lijnen is het werk afwisselend en blijft het een leuke uitdaging.

Wij zoeken een leuke, gediciplineerde en gemotiveerde collega die:

  • per direct en fulltime inzetbaar is;
  • Flexibel is;
  • Resultaatgericht is;
  • Werkervaring heeft in de assemblage;
  • Nauwkeurig kan werken.

Een organisatie in Enschede waar producten worden ontwikkeld die er echt toe doen!
Je komt te werken in de dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. De werksfeer in de

Wij bieden je daarnaast een goed marktconform salaris, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen op fulltime basis. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd via Start People.
Interesse? Graag ontvangen wij je cv en binnen 48 uur kun je vanuit ons een reactie verwachten op je sollicitatie.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je meer informatie over de organisatie? Neem gerust contact op met Start People Enschede via 053-4814600.