Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Assemblage medewerker

Start People Inhouse Services - Atag

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0044636

‘’Werken bij ATAG Verwarming voelt als het wonen in een klein dorpje; vertrouwd, vriendelijk en gezellig. Ik werk niet omdat het moet, maar omdat ik het leuk vind. Het werk is divers, en toch weet je waar je aan toe bent. Bij ATAG voel ik me belangrijk voor het werk dat ik lever. Ik vind het fijn dat ik er zoveel waardering voor krijg.’’
(interview uitzendkracht bij ATAG Verwarming)

Wil jij ook graag ‘’d’ran!’’ en met net zoveel passie over je werk praten? Als assemblage medewerker ben je verantwoordelijk voor de productie, montage en assemblage van verwarmingsketels. Je werkt zelfstandig aan de productielijn, maar bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het eindproduct.

Het betreft een vacature voor een langere periode (normaliter duurt het hoogseizoen t/m januari/februari), met aantrekkelijke werktijden (in dagdienst van 7:10 tot 16:00 uur) op een schone, gestructureerde werkplek.

Als assemblage medewerker werk je met jouw team aan het opbouwen, monteren en assembleren van CV-ketels. Je bent een echte teamspeler!

Daarnaast is onderstaande op jou van toepassing:

  • Je bent ten minste 3 dagen (24 uur) (bij voorkeur 5 dagen, 40 uur) per week beschikbaar;
  • Je bent montagevaardig, door werkervaring of hobby (thuis klussen/sleutelen).

Sinds 1948 is ATAG Verwarming de meest toonaangevende fabrikant van cv-ketels in Nederland. Door innovatiekracht blinken ATAG cv-ketels uit in energiezuinigheid en comfort. Logisch dus dat de Consumentenbond ATAG 8 jaar op rij met stip heeft uitgeroepen tot de beste cv-ketel van Nederland. Gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid staan hierbij centraal.

ATAG Verwarming bedient zowel de consumenten- als de zakelijke markt, naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele andere Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde (in de buurt van Doetinchem, Enschede en Winterswijk) waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten.

Naast een leuke, leerzame werkplek met een gezellige, gemoedelijke werksfeer bieden wij:

  • Een aantrekkelijk startsalaris van €12,94 bruto per uur(inclusief ADV-toeslag);
  • Na 26 gewerkte weken en bij goed functioneren krijg je een salarisverhoging van ongeveer €1,50 bruto per uur!
  • Tevens bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding (afhankelijk van je woonplaats) en vakantiegeld.