Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Assemblage medewerker

SP Meppel XL

Standplaats
Staphorst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0049945

Wil jij graag aan de slag op de assemblage afdeling en €15,14 per uur verdienen? Lees dan snel verder!

Bij Brink Towing Systems zijn wij opzoek naar assemblage medewerkers. Als medewerker assemblage houd jij je bezig met het monteren van kleine en middelgrote onderdelen van de trekhaak. Je kan hierbij denken aan de plaatjes en schroeven die worden bevestigd aan de trekhaak. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij een crossbeam station. Dit station begeleid je bij het monteren van de trekhaak. Dit gebeurt door middel van een pick-by-light systeem. Het systeem geeft precies aan welke onderdelen je op dat moment nodig hebt voor de assemblage van de trekhaak. Dit systeem bevorderd de kwaliteit van het assembleren. Het kan ook voorkomen dat je aan een lopende band werkt samen met andere collega’s. Verder kan jouw werkdag bestaan uit:

 • Onderdelen van trekhaken monteren;
 • Kwaliteit bewaken en afwijkingen signaleren;
 • Montage-instructies opvolgen;
 • Gebruik maken van een Pick-by-Light systeem.

Als assemblage medewerker begin je met het inwerken op de afdeling, maar het is de bedoeling dat je op een gegeven moment als allround medewerker aan de slag kunt gaan. De werkzaamheden voor fulltime assemblage medewerker worden ingedeeld in een 2 ploegendienst. Je werktijden zien er als volgt uit:

Ochtend:
Maandag tot en met donderdag 06:00-15:00;
Vrijdag 06:00 – 13:30

Avond:
Maandag tot en met donderdag 15:00-0:00
Vrijdag 13:30-21:00

Wij zijn opzoek naar mensen die graag de handen uit de mouw willen steken. Daarnaast zoeken wij mensen die ervaring hebben met productiewerk. Heb jij nog geen ervaring maar wil je dit wel graag leren dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Fulltime beschikbaar in een 2-ploegendienst;
 • Minimaal 18 jaar oud in verband met het werken met machines; dit is een harde eis;
 • Per direct of op korte termijn beschikbaar;
 • Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten.

Brink Group is één van de wereldmarktleiders op gebied van trekhaken met meer dan 100 jaar ervaring in de automobielsector. Onder het motto; Your Perfect Fit, biedt de Brink Group een perfecte en veilige verbinding tussen vrijwel elk denkbaar voertuig en hetgeen men wil vervoeren. Hierdoor kunnen miljoenen gebruikers iedere dag weer veilig de weg op. Brink Group, met haar hoofdkantoor in Staphorst, heeft ongeveer 600 medewerkers in 9 landen en state-of-the-art productielocaties in Nederland, Frankrijk, UK, Zuid Afrika en Thailand. De locatie in Staphorst is goed te bereiken met de auto vanuit: Meppel, Staphorst, Emmeloord, Kampen, Hoogeveen, Zwolle, Raalte en Hattem.

We bieden je een plek in een gezellig team, waar hard werken en humor hoog in het vaandel staan. Het gaat om een fulltimebaan met een contract voor bepaalde tijd. Er is een mogelijkheid dat je bij goed functioneren overgenomen wordt door Brink Towing Systems. Hiernaast bieden wij jou:

 • Bruto maandloon van €2624 incl. toeslagen;
 • 8,33% vakantiegeld en zomervergoeding;
 • Vakantiedagen die je opbouwt bij Start People;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal €6,- per dag.

Ben jij die enthousiaste assemblage medewerker en zie jij jezelf werken bij Brink Towing Systems, solliciteer dan direct! Mocht je toch nog vragen hebben over de vacature kan je altijd contact op nemen met Karin Engels, te bereiken via 0522-750580