Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Assemblage Monteur

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0034105

Ben jij een sleutelaar in hart en nieren, heb je technisch inzicht en draai jij je hand niet om voor hydrauliek, pneumatiek of elektra?

Dan ben jij de monteur die wij zoeken!

Bij Nooteboom Trailers in Wijchen zijn wij op zoek naar een monteur die zich in de dagdienst gaat bezig houden met het assembleren en monteren van nieuwe unieke trailers. Met behulp van technische tekeningen en specifieke werkopdrachten ga je samen met jouw team de verschillende onderdelen monteren.

Je kunt hierbij denken aan het monteren van hydraulisch en pneumatisch leidingwerk, koppelingen, elektrische kabels etc. Ook het monteren en uitlijnen van de assen en het testen ga je uitvoeren. Samen met jouw collega's bouw je ongeveer 2 trailers per dag en middels een checklist loop je de trailers na en controleer je de werking van alle onderdelen.

Door jouw sleutelwerk en technisch inzicht kan de klant op weg met een veilige en correct werkende trailer!

Ben je benieuwd de werkplek van een nieuwbouwmonteur? Kijk dan het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=KJmlhA5eqrE

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en een technische opleiding afgerond;
  • Je bent sleutelvaardig en een techneut in hart en nieren;
  • Je kunt technische tekeningen lezen
  • Je bent gemotiveerd en gedreven om elke dag weer het beste uit jezelf en je collega’s te halen;
  • Je kan in teamverband werken;
  • Je hebt ervaring met monteren en assembleren;
  • Kennis van hydraulische- pneumatische- en elektrische systemen is een pré.

Je gaat werken bij Nooteboom Trailers in Wijchen (vlakbij Nijmegen). Een familiebedrijf dat dit jaar 140 jaar bestaat en behoort tot de Top 100 van de maakindustrie in Nederland.

De trailers van Nooteboom zijn een begrip in de wereld van het zware transport. Heb je iets groots te vervoeren, dan moet je een vrachtwagen hebben. Heb je iets héél groots te vervoeren, dan moet bij Nooteboom zijn.

De Nooteboom familie bestaat uit zo’n 400 medewerkers en samen zorgen zij dat de organisatie Europees marktleider blijft in de ontwikkeling en productie van voertuigen voor uitzonderlijk wegvervoer.

Een fulltime afwisselende baan in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband. Het startsalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2645 - € 2891 bruto per maand op fulltime basis inclusief ADV toeslag.

Uiteraard wordt dit aangevuld met 25 vakantiedagen, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Tot slot is er aandacht voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen door middel van technische uitdagingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!