4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Assemblagemedewerker

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1217005606

Is sleutelen jou passie!? Dan is dit het werk dat jij zoekt.
Als assemblagemedewerker bij een bedrijf in Ulft assembleer jij vanaf tekening machines zoals de klant deze wenst. Vanaf een technische tekening bouw jij de casco machines van begin tot eind. Het betreft hoofdzakelijk mechanisch sleutelwerk en in mindere mate elektrotechnisch werk. Indien je hier wel ervaring in hebt is dat een pré.

De machines kennen verschillende modellen, welke elk klantspecifiek aangepast kunnen worden. Geen machine is dus hetzelfde en het is geen seriewerk. Indien je geen ervaring hebt als machinebouwer, maar wel in een andere branche technisch werk hebt verricht, dan passen deze werkzaamheden wellicht ook voor jou.

Om aan de slag te kunnen als monteur dien je aan de volgende eisen te voldoen:

 • Je hebt een opleiding / werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau 2
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de machinebouw of metaalsector
 • Je hebt affiniteit met techniek
 • Je bent technisch ingesteld
 • Je bent enthousiast, leergierig en nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken vanaf tekening, maar ook in teamverband
 • Je hebt een flexibele instelling en weet van aanpakken
 • Je wilt voor jezelf de lat steeds hoger leggen
 • Je bent bereid incidenteel over te werken
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent woonachting in omgeving Arnhem/Doetinchem/Winterswijk

Via Start People kom je bij één van de leukste bedrijven in de Achterhoek te werken! Onze relatie produceert hoogwaardige machines die wereldwijd verkocht worden. Zij zijn de marktleider in Nederland en willen deze positie nog verder internationaal uitbouwen. De machines die geproduceert worden zijn veelal op wens en maat van de klant.

Jij komt te werken in een bedrijf waar je bij goed functioneren kunt blijven werken tot aan jouw pensioen. Ze hebben oog voor persoonlijke aandacht. Doorgroeimogelijken binnen dit bedrijf zijn aanwezig (bijv. als servicemonteur buitendienst). Je ontvangt een loon afhankelijk van jouw ervaring tussen de EUR 12,00 en EUR 14,00 bruto per uur o.b.v. een 38-urige werkweek, op vrijdagmiddag ben je vrij. Bij goed functioneren ontvang je, na een inleenperiode, een vast contract bij onze relatie.