Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Assemblagemedewerker

Start People Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0050597

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een assemblagemedewerker. Je maakt deel uit van de productieafdeling welke bestaat uit ongeveer 40 medewerkers. Je houdt je bezig met het fabriceren, assembleren en monteren van verschillende soorten zonwering zoals screens, rolluiken en markiezen.

Voor deze functie is het vooral belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en je daarnaast technische tekeningen kunt lezen. Je bent per direct beschikbaar.
Als assemblagemedewerker kun je terecht komen op de afdeling waar jij de kappen van de zonweringen op maat zaagt of op de afdeling waar jij de complete zonwering in elkaar zet.

Als persoon herken je jezelf in de volgende competenties:

  • teamplayer
  • nauwkeurig
  • flexibel
  • zelfstandig
  • proactief

Onze opdrachtgever is fabrikant en leverancier van diverse zonweringproducten zoals rolluiken, screens, terrasschermen, uitvalschermen, markisolette, rolpoorten, markiezen, terrasoverkappingen en plisséhordeuren. Vanuit twee assemblagevestigingen in Cuijk belevert de organisatie zonweringspecialisten door heel Nederland. De afnemers zijn zowel kleine als grote zonweringspecialisten, aannemers, gevelbouwers en projectzonweringbedrijven die zich voornamelijk bevinden in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië.

De organisatie houdt er een informele bedrijfscultuur op na met korte communicatielijnen. Dit geeft ons de mogelijkheid de ambitieuze plannen om te zetten in daden. Zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

In eerste instantie een tijdelijk dienstverband.
Bij goed functioneren is kans op vaste aanstelling mogelijk.
Salaris is €11,84 bruto per uur.
Fulltime functie in verschoven diensten (6:00 uur t/m 15:00 uur en 8:00 uur t/m 17:00 uur)
Reiskosten worden vergoedt.